Bascovul lui Rică Neaga și Sorin Paraschiv, egal acasă cu CS Mioveni 2

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 13:55 Ligi județene
Bascovul lui Rică Neaga și Sorin Paraschiv,** egal acasă cu CS Mioveni 2

Sâmbătă a avut loc etapa cu numărul patru a ligii a IV-a Argeș. Cel mai interesant meci se anunța la Bascov, între formația din localitate și CS Mioveni 2. La gazde au evoluat Adrian Neaga, Sorin Paraschiv, Cristi Bratu, Marian Vintilă, Năuiu, Ghiță, Bărbărie și Stănescu. Chiar și așa oaspeții au fost cei care au deschis scorul în prima repriză. În partea a doua a meciului gazdele au egalat prin Paraschiv, acesta fiind și scorul final.

După ce a fost preluată de frații Maria și mutată la Curtea de Argeș, Dinamic obține numai victorii la scor. În ultima partidă echipa din urbea Basarabilor a zdrobit pe CS Rucăr cu 12-0, la pauză scorul fiind 3-0.

Goluri multe s-au marcat și la Bradu, acolo unde Atletic II a învins cu 8-3 pe DLR Pitești. După ce au obținut numai victorii în primele trei etape, CSS Dinicu Golescu și AS Valea Ursului au terminat la egalitate, scor 1-1, partidele disputate în deplasare cu Viitorul Ștefănești, respectiv Sporting Pitești.

Rezultate – etapa a IV-a:

AS Bascov – CS Mioveni 2 1-1
Viitorul Ciresu – Victoria Buzoiești 1-1
Olimpia Susenu – Unirea Costești 3-0
Dinamic – CS Rucăr 12-0
Atletic 2 Bradu – DLR Pitești 8-3
CS Domnești – AS Miroși 3-5
Sporting Pitești – Valea Ursului
1-1
Viitorul Ștefănești – Dinicu Golescu 1-1

În clasament, pe primele locuri se află CSS Dinicu Golescu și AS Valea Ursului, ambele formații având câte zece puncte. Podiumul este completat de Dinamic Curtea de Argeș cu 9 puncte.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 13:55 Ligi județene
Pe aceeași temă