ASU Poli și-a zdrobit una dintre contracandidatele la promovare: 7-0 cu Bucovăț

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 01:21 Ligi județene

Antrenorul Antonio Foale a avut emoții înaintea meciului de sâmbătă, cu Olimpia Bucovăț, nu doar din cauza faptului că adversarii aveau cu doar două puncte mai puține decât Poli, ci și pentru că alb-violeții nu au putut conta pe Rotariu, Băcilă și Iovițu, trei jucători de foarte importanți.

Timișorenii s-au mobilizat însă exemplar și au câștigat la scor, 7-0, în fața unui adversar căruia i-au lipsit, de asemenea, câțiva jucători de bază. După o jumătate de repriză sterilă, poliștii au prins curaj, au pus mingea jos, iar combinațiile din preajma careului advers au dat roade. Un factor important al acestei victorii a fost portarul. Dacă în singura înfrângere de până acum, cea cu Racovița, portarii au gafat la toate cele cinci goluri încasate, de data aceasta situația s-a schimbat radical. În poartă a fost adus Mario Foale, fiul antrenorului, iar acesta a apărat un penalty la scorul de 2-0.

Marcatorii acestui joc au fost: Obrejan (’26), Lazăr (’28), Basarab (’42), Panc (’47), Marchiș (’57, ’63) și Maranescu (’86).

ASU Poli rămâne pe primul loc în seria a treia din campionatul județean. În următoarea etapă, echipa Universității Politehnica va juca în deplasare cu AS Boldur.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 01:21 Ligi județene
Pe aceeași temă