ASU Poli, pregătită pentru turneul special de la Sibiu. Alb-violeții și-au stabilit programul de iarnă

ASU Poli, pregătită pentru turneul special de la Sibiu.** Alb-violeții și-au stabilit programul de iarnă

Liderul Ligii a IV-a Timiș are parte de o perioadă precompetițională destul de încărcată. O parte a jucătorilor vor reprezenta ASU Poli la turneul special, „Fotbal fără patroni”, care se va desfășura sâmbătă în sală la Sibiu, pentru ca reunirea oficială a lotului să aibă loc luni. Alb-violeții nu vor să rateze promovarea în acest an și și-au stabilit un program de iarnă „asezonat” cu un cantonament de zece zile la Moneasa.

„Băieții în ghete” au hotărât singuri componența lotului pentru Sibiu, unde ASU Poli se va întrece cu FC Vaslui 2002, FC Argeș 1953 și localnica LSS Voința într-un turneu al proiectelor demarate de către suporteri. Timișorenii vor fi însoțiți de galerie, dar și fanii care rămân acasă au posibilitatea să vadă jocurile deoarece ele vor fi transmise pe postul de televiziune Nașul TV.

„Folosim turneul ca o rupere a monotoniei, e unul prietenesc. Inițiativa e foarte bună, foarte interesantă, poate se va dovedi și revoluționară. E cu atât mai bine că e televizat, e un lucru pozitiv”, a declarat tehnicianul Sorin Brîndescu.

Cel care a ocupat funcția de director sportiv în tur își va intra astfel oficial „în pâine” ca antrenor principal al alb-violeților cu această ocazie.

ASU Poli se va prezenta cu nume consacrate, precum Burtic, Gălan sau Vucea. Nici adversarii nu se lasă mai prejos. În lotul piteștenilor va fi și veteranul Constantin Schumacher. Mai jos puteți vizualiza clipul inedit de promovare al turneului.

Cantonament la Moneasa

După revenirea de la Sibiu, ASU Poli se va reuni cu întregul lot luni, 12 ianuarie. Deocamdată nu există certitudini nici la capitolul veniri, nici la cel al plecărilor. Deși discuții au existat încă de anul trecut, când Ghinescu a fost curtat de Ripensia. „O să vedem luni, le-am dat un termen de gândire celor care au fost în lot. Poate vor fi câțiva jucători noi. Dar și cu lotul actual sunt mulțumit”, a precizat Brîndescu.

Dacă în vară timișorenii nu au efectuat un stagiu centralizat, echipa Universității Politehnica face eforturi pentru o pregătire clasică de nivel superior acum.

Echipa va fi la Moneasa în perioada 21-31 ianuarie iar la revenire se va juca și primul amical, pe terenul divizionarei a patra arădene Crișul Chișineu Criș. Urmează apoi un test cu Mama Mia Becicherecu Mic pe 4 februarie. Printre adversarii iernii se numără de asemenea Vulturii Lugoj, Millenium Giarmata și CS Dumbrăvița.

Liga a IV-a Timiș se va relua pentru ASU Poli pe 28 februarie cu un meci pe teren propriu împotriva fostei contracandidate la promovare, CS Ghiroda. Alb-violeții sunt lideri în pauza competițională cu doar un punct peste concitadina Ripensia.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Pe aceeași temă