ASU Poli pregătește promovarea la Valea lui Liman!

ASU Poli pregătește promovarea** la Valea lui Liman!

Formația susținută de Peluza Sud Timișoara a plecat ieri în primul stagiu centralizat de la începerea noului proiect. Cantonamentul de la Valea lui Liman va fi și unul în premieră pentru Paul Codrea din postura de tehnician. Timp de o săptămână, jucătorii lui ASU Politehnica, liderul Ligii a IV-a Timiș, se vor pregăti în regim cazon cu motivația că la vară vor lua startul în Divizia C.

„Perioadă grea, dar poate fi și frumoasă. E un mod de a se integra jucătorii noi și e o perioadă de muncă. Cu siguranță acolo vom avea liniște, vom avea timp să muncim și fizic, cât și tactic. O pregătire bună și o integrare rapidă a jucătorilor poate face diferența. Băieții au răspuns bine până acum, nu am putut să lucrez efectiv tactic, mai mult tehnic și fizic, pentru că am avut mulți jucători în probe. Acum lotul în mare e cristalizat, știm pe cine ne bazăm, urmează să mai clarificăm câteva situații, dar în mare echipa e formată. Urmează s-o vedem și în jocurile de verificare”, a declarat Paul Codrea.

ASU Poli a reușit o campanie amplă de transferuri în această vară. Totuși din cei nouă jucători noi anunțați inițial, au rămas șapte, Daniel Crișan și Flavius Buliga nefiind reținuți din diferite motive. Despre noii jucători (vezi lotul mai jos) Paul Codrea a precizat: „Sunt jucători pe care i-am urmărit, poate au venit și în plus față de ce ne gândeam noi anul trecut, dar dacă i-am acceptat înseamnă că sunt la același nivel sau chiar peste ce avem noi. Mai e posibil să vină jucători, vedem cum se comportă echipa în cantonament, poate avem lipsuri și ne mai putem îmbunătăți”.

Cantonamentul de la Valea lui Liman va fi realizat în premieră de noul angrenaj alb-violet. Dacă din postura de jucător activ fostul mijlocaș de Serie A a avut parte de multe astfel de stagii, pentru tânărul tehnician Paul Codrea pregătirea centralizată este de asemenea ceva nou. „Nu avem voie să dăm greș. Trebuie să muncim bine, metodic, mult, cu cap, și nu o să fiu relaxat, ci poate chiar mai concentrat ca niciodată. Chiar îmi place că eu îi voi pune la lucru. E primul meu cantonament ca antrenor și sunt curios cum mă descurc și eu”, a conchis Codrea.

Lotul deplasat pentru cantonament conține 23 de jucători și trei persoane din stafful tehnic: antrenorul principal Paul Codrea, directorul tehnic Antonio Foale și preparatorul fizic Remus Datcu.

„Secundul” Cornel Țârdea va continua pe plan local pregătirea cu jucătorii care nu au prins lotul sau au fost reținuți în oraș din diverse motive. O altă noutate la alb-violeți e aceea că jucătorul Zoltan Feher a fost promovat și pe postul de team-manager.

Lotul pentru Valea lui Liman: Paul Burtic, Robert Rogojină – Alex Birău, Cristi Gălan, Mircea Obrejan, Ioan Maranescu, Adrian Ilie, Tiberiu Popoviciu, Ionuț Vucea, Flavius Tulcan, Nicu Făgețan, Marius Brânzan, Zoltan Feher, Victor Opriș, Carol Taub*, Dinu Rebenciuc*, Sergiu Iorgovan*, Alin Ionaș*, Dragan Paulevici*, Răzvan Ghinescu*, Dorin Codrea*, Robert Panc.
*jucători noi

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă