ASU Poli a făcut iar show în deplasare. În minutul 17, avea deja 3-0!

Mihai Andries 24 Aug. 2013, 15:10 Ligi județene

Echipa antrenată de Paul Codrea a câștigat ușor, cu 5-2, în deplasare, împotriva echipei Timișul Șag. Alb-violeții au punctaj maxim după trei etape și sunt pe primul loc în Liga a IV-a Timiș. După 9-2 la Făget și 2-0 acasă, cu Peciu Nou, echipa susținută de Peluza Sud Timișoara își continuă parcursul perfect în Liga a IV-a.

Astăzi, la Șag, ASU Politehnica a condus cu 3-0 după doar 17 minute de joc, învingând în cele din urmă cu 5-2, într-un meci în care debutantul Manuel Ardelean a înscris două goluri, iar Adrian Ilie a dat patru pase de gol. Făgețean a fost și el unul dintre remarcații meciului, cu două goluri marcate. Paul Codrea nu s-a putut baza tocmai pe cei doi atacanți titulari: Marchiș (suspendat pentru trei etape) și Zulcan (plecat în Austria). Totuși, vârfurile de astăzi, Făgețean și Ardelean, și-i-au înlocuit cu succes.

La meci au asistat circa 700 de oameni, mai mult de jumătate fiind susținători ai Politehnicii.

„A fost un meci destul de greu, cu o echipă foarte agresivă, dar ne-am mobilizat bine, aveam de luat o revanșă după meciul prost cu Peciu Nou și cred că am câștigat foarte clar. Mult mai clar decât o arată rezultatul.  Din păcate, deși i-am avertizat la pauză să nu începem iar prost repriza a doua, s-a repetat din nou povestea. După aia, ne-am revenit treptat și am refăcut diferența”, a declarat Paul Codrea, antrenorul alb-violeților.

Timișul Șag – ASU Politehnica 2-5 (0-3)

Au marcat: Peca ’48, Sabău ’72 (pen) / Ardelean ‘4, ’54, Vucea ‘9, Făgețean ’17, ’59

Poli: Burtic – Birău, Obrejan, Gălan (’82 Secotă), Maranescu – Ad. Ilie (’85 Opriș), Popoviciu, A. Stoica (’63 Neagoie), Vucea (’70 Ionuț) – Făgețean, Ardelean.

Pe timișoreni îi așteaptă o săptămână de foc: miercuri joacă la Dragșina, în etapa a patra (intermediară), vineri întâlnesc pe teren propriu, în etapa a cincea, pe Ghiroda (una dintre contracandidatele la promovare), iar duminică vor juca la Târgu Mureș, într-un amical cu ASA, prilej cu care divizionara secundă își va prezenta lotul pentru noul sezon.

 

Articol scris de Radu FAUR
Foto de Sebastian TĂ‚TARU

 

Mihai Andries 24 Aug. 2013, 15:10 Ligi județene
Pe aceeași temă