Astra 2 Ciorani, fără Dumitru la baraj

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 12:04 Ligi județene
Astra 2 Ciorani,** fără Dumitru la baraj

După ce a câștigat tot ceea ce se putea lua în județ, Astra 2 se pregătește pentru susținerea barajului de promovare în Liga a III-a, care se va desfășura sâmbătă. Pentru meciul cu FC Aninoasa – campioana județului Dâmbovița, echipa găzduită de comuna Ciorani nu va putea conta pe unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, mijlocașul dreapta Laurențiu Dumitru nereușind să-și revină după ruptura musculară suferită acum câteva săptămâni. Astfel, el nu va fi trecut pe lista de 18 jucători pe care Astra 2 Ciorani o va remite către Federația Română de Fotbal. Până la ora meciului se încearcă recuperarea lui Ionuț Chiși, care nu a putut termina în teren nici măcar prima repriză a meciului cu Petrolistul Boldești.

În linie dreaptă pentru Sfântu Gheorghe

Jucătorii pregătiți de Valeriu Aristan au efectuat ieri primul antrenament al săptămânii, la baza sportivă „9 Mai” a clubului Astra, unde se vor pregăti până vineri, la plecarea spre Hărman – Brașov. La Hărman, jucătorii de la Astra 2 se vor cantona la pensiunea Dinasty, aceeași unde a avut loc și consfătuirea LPF 2, de la finalul săptămânii trecute, și vor efectua un antrenament pe stadionul din localitatea brașoveană, ultimul înainte de meciul de la Sfântu Gheorghe, de sâmbătă, orele 18,00. Aceeași locație a găzduit, acum 3 ani, înainte de baraj, și echipa Prahova Tomșani, pe care Ion Mihai a promovat-o în Liga a III-a, așa cum speră să facă și cu Astra 2 Ciorani.

În afara pregătirilor care țin strict de programul echipei, oficialii echipei din Ciorani se ocupă și ca un număr cât mai mare de spectatori prahoveni să ajungă la meci pentru a încuraja fotbaliștii. Campioana județului Prahova trebuie să achite și taxa de participare la baraj, de 3.500 de ron, în contul AJF Covasna, organizatoarea meciului de baraj.

Meci de promovare pe „Astra”

Și Asociația Județeană de Fotbal Prahova va organiza un joc de baraj, forul condus de Silviu Crângașu primind din partea FRF responsabilitatea bunei desfășurări a partidei din campioanele județelor Călărași și Giurgiu. Este vorba despre echipele Petrolul Roata Cârtojani – Giurgiu și Înainte Modelu – Călărași, aceasta din urmă fiind „moștenitoarea” fostei divizionare secunde Prefab Modelu, având statutul de mare favorită, după ce a dominat clar întrecerea primului eșalon din Călărași. Partida va fi găzduită de stadionul „Astra”, din Ploiești, intrarea spectatorilor care vor să vadă un duel „pitoresc” urmând să se facă gratuit.

Au câștigat tot

Unii dintre jucătorii echipei Astra Ciorani au mai avut un motiv de satisfacție, după ce au izbutit să facă eventul, zilele trecute câștigând cu echipa Ploiești 2010 și competiția de fotbal pe teren redus organizată de Liga de Mini – Fotbal, filiala Ploiești. Astfel, Valeriu Aristan, Alexandru Catană, Gheorghe Bărăgan, Laurențiu Dumitru și-au trecut în cont, alături de colegii lor (frații Stoian, Cârstocea, Octavian și Florin Gheorghe – toți de la Măneciu, Lungu – CSO Plopeni, Nae sau Costel Ilie) titlul județean, după un parcurs aproape perfect (un singur egal în tot sezonul, restul fiind doar victorii) și vor reprezenta Prahova la faza națională a acestei competiții „pornită” acum ceva ani chiar de către actualul președinte al FRF – Răzvan Burleanu. Campioanele din județele în care se organizează astfel de competiții se vor întâlni în intervalul 3-6 iulie la Roman – Neamț, unde jucătorii prahoveni speră să „urce” în fazele superioare ale competiției.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 12:04 Ligi județene
Pe aceeași temă