AS SR Brașov, „spionată” pentru prima dată pe viu de finanțator. Ce le-a transmis Simon Maurer jucătorilor și staffului tehnic

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 10:57 Ligi județene
  • Pentru prima oară de la preluarea AS SR Brașov, Simon Maurer și-a făcut apariția la un meci al echipei, iar ieri i-a vizitat pe jucători în cantonamentul de la Tărlungeni.

 

La începutul lunii ianuarie, americanul Bruce Snead, Chief Executive Officer (CEO) la Maurer Imobiliare, prezenta planurile pe care le are cu AS SR Brașov. „Simon Maurer este implicat în acest proiect și el m-a delegat să conduc activitatea acestui club. Vasile Dochița va asigura conducerea executivă a clubului. Scopul principal este să ducem echipa în eșaloanele superioare, dar nu oricum, ci totul pe o fundație sănătoasă, adică să facem lucrurile corect”, spunea Bruce Snead.

„Este pentru prima oară când văd echipa la lucru”

La meciul amical disputat marți, la Tărlungeni, AS SR Brașov – Abatorul Slobizia (1-1), a venit și Simon Maurer. Însoțit de socrul său, Maurer și-a făcut apariția la începutul partidei și a urcat în micuța tribună oficială a terenului sintetic de la Tărlungeni.

Îmbrăcat cu o geacă de prezentare a echipei, Maurer s-a interesat de adversarul „stegarilor”, după care a urmărit la lucru echipa pregătită de Florin Stîngă, Petre Lucian și Andrei Șanta. Afaceristul a părut încântat de ce a văzut, iar la pauza meciului a plecat de la baza sportivă.

„Este pentru prima oară când văd echipa la lucru. Se mișcă bine băieții. Știu cum este în cantonamente, nu e deloc ușor. Am încredere în Florin Stîngă, dar și în stafful său că pot promova echipa. Fiecare trebuie să știe ce are de făcut, un singur lucru vă pot garanta, acela că niciodată nu mă voi băga peste antrenori așa cum văd că se procedează în fotbalul românesc”, a spus, pentru Monitorul Expres, Maurer, care a precizat că în circa două săptămâni va organiza o conferință de presă în care va prezenta planurile legate de AS SR Brașov.

Vizită în cantonament

Ieri, la prânz, Maurer și-a făcut apariția și în cantonamentul echipei de la Tărlungeni, unde a ținut să discute cu jucătorii și antrenorii. „Sunt alături de voi 100%. Veți avea toate condițiile pregătire, cu siguranță nu vor fi probleme financiare, astfel că trebuie să vă concentrați doar la fotbal. Orice problemă aveți o discutați cu antrenorii și cu președintele Vasile Dochița. Cu toții ne dorim să promovăm an de an”, a fost mesajul lui Maurer către jucători.

Ieri, fotbaliștii au avut un program special în cantonamentul de la Tărlungeni. După antrenamentul de dimineață, jucătorii căsătoriți au primit liber circa trei ore, după care, după-amiaza, toți componenții lotului au participat la un antrenament la Paradisul Acvatic.

Stîngă: „Horia Popa a înțeles că a greșit”

După incidentul de marți din timpul amicalului cu Abatorul Slobozia, atunci când Horia Popa a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului Florin Stîngă, pentru că l-a schimbat după doar 20 de minute de joc, cei doi s-au împăcat după o discuție avută seara în cantonament. „Horia a înțeles că a greșit, a înțeles situația, iar pentru ieșirea sa va fi amendat. Horia Popa este un jucător pe care mă bazez, am mare încredere în el, acum totul depinde doar de el”, a spus Florin Stîngă.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 10:57 Ligi județene
Pe aceeași temă