AS SR Brașov a umilit ACS Steagu Roșu. Gloriile stegare au analizat meciul

Marius ANGHEL 22 May. 2018, 12:36 Ligi județene

AS SR Brașov a câștigat lejer, sâmbătă, meciul cu ACS Steagu Roșu Brașov, scor 6-0, astfel că echipa suporterilor a mai făcut un pas pentru câștigarea campionatului Ligii 4 și accederea la baraj. La acest joc, la tribuna oficială a stadionului Tineretului au fost prezente și câteva nume sonore ale fotbalului brașovean: Petre Cadar, Ioan Naghi, Adrian Hârlab și Marin Barbu. Cei patru au analizat meciul, iar concluzia generală a fost că diferența de valoare dintre cele două echipe este uriașă.

Petre Cadar: „Îmi place echipa”

La fel ca și în meciul tur, disputat pe ICIM, lovitura de începere a jocului a fost dată de către Petre Cadar. „Începutul jocului a fost cât de cât echilibrat, apoi, după marcarea primului gol, diferența de pregătire, dar și de valoare și-a spus cuvântul. Chiar și fără să forțeze, cei de la AS SR au câștigat la o diferență clară, cu un joc bun și cu o bună circulație a mingii. Îmi place echipa, să dea Dumnezeu să promoveze pentru că vreau să mai apuc și eu să văd echipa în Liga 1″, a spus Petre Cadar (foto mic).

La rândul său, Ioan Naghi consideră că „meciul a fost unul fără istoric. O echipă bună a celor de la AS SR și una slabă a celor de la ACS, care nu a avut nicio șansă. Se vede că cei de la AS SR au fotbaliști buni, care fac diferența”.

Hârlab: „Diferență mare de valoare”

În turul campionatului, Adrain Hârlab a antrenat pe ACS Steagu Roșu și chiar a reușit în meciul direct disputat pe ICIM să blocheze liderul Ligii a 4-a Brașov, scor 1-1. „Am văzut o diferență mare între cele două echipe, mult mai mare față de meciul din tur. AS SR Brașov are o echipă mult mai bună în acest retur și chiar puteau câștiga la o diferență mult mai mare. Promovează lejer. Cred că ar mai avea nevoie de un mijlocaș de creație. Când a intrat Stîngă s-a înviorat și jocul”, a declarat Adrian Hârlab.

Oracolul Magiun”

Marin Barbu a anticipat victoria la scor a echipei suporterilor. „După primele minute ale jocului am spus că AS SR va da cinci bucăți! M-am înșelat cu un gol. Eu spun că a fost un joc peste media campionatului județean. AS SR este echipa mult mai bine pregătită, au jucători de valoare, astfel că trebuiau să se impună mai repede. Echipa este destul de bine articulată pe compartimente, atât în apărare cât și în atac, cu un minus pentru linia de mijloc care a lăsat de dorit. În acest moment, AS SR Brașov are o echipă cam de primele șase locuri în Liga a 3-a. Știu foarte bine cu ce se mănâncă promovările, în Liga a 3-a se joacă mai în forță, altă organizare, pe alți bani, astfel că pentru a promova în B mai trebuie aduși câțiva jucători de valoare”, a spus cel poreclit „Magiun”.

AS SR Brașov a câștigat cu 6-0 meciul cu ACS Steagu Roșu prin golurile marcate de Alin Damian (29, 47, 68, 90), Cocan (51) și Horia Popa (67).

Cu patru etape înainte de final, AS SR Brașov ocupă locul 1, cu 72 de puncte, cu șase mai mult decât a doua clasată Precizia Săcele.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Cătălin IGNAT

Marius ANGHEL 22 May. 2018, 12:36 Ligi județene
Pe aceeași temă