Doliu în fotbalul brașovean! S-a stins Adrian Hârlab, o legendă a stegarilor!

Adi MARICA 26 Sep. 2023, 09:18 Special

Adrian Hârlab, o legendă a fotbalului brașovean, s-a stins ieri seară, 25 septembrie 2023, la vârsta de 75 de ani, măcinat în ultimele luni de o boală necruțătoare.

A murit Adrian Hârlab, o legendă a fotbalului brașovean!

Adrian Hârlab este un nume imens în fotbalul brașovean, atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. A fost un fundaș dreapta uriaș, a jucat alături Pescaru, Gyorffy, Naghi sau Cadar la Steagu Roșu, dar a și antrenat cu succes pe FC Brașov, inclusiv în dubla de poveste cu Inter Milano, în 2001, când la trupa italiană a revenit, după accidentare, celebrul Ronaldo.

Hârlab a mai antrenat în Liga 1 pe FC Vaslui și Corona Brașov, iar în ligile inferioare pe ACS Steagul Roșu Brașov și Kids Tâmpa Brașov.

Hârlab era dezamăgit de situația fotbalului brașovean: ”Tare ne mai place să fim dezbinați!”

Personaj discret, Adrian Hârlab avea un mare of legat de fotbalul brașovean actual. ”În loc să ne unim, să tragem la aceeași căruță și să fim o forță, tare ne mai place să fim dezbinați!”, spunea Hîrlab.

Drum lin, nea Adi!

SR Brașov, ACS Steagul Roșu Brașov și Kids Tâmpa Brașov au reacționat după ce Hârlab a murit

Primul club brașovean care a reacționat după aflarea veștii că Adrian Hârlab a încetat din viață a fost SR Brașov, echipa din Liga 3 susținută de suporterii stegari.

”DRUM LIN, ADRIAN HÂRLAB
Cu tristețe clubul nostu a luat la cunoștiință că astăzi, 26 septembrie 2023, fostul mare fundaș și antrenor stegar Adrian Hârlab a plecat dintre noi.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis SR Brașov.

Ulterior, ACS Steagul Roșu Brașov, din Liga 4 Brașov, și Kids Tâmpa Brașov, din Liga 3, cluburi la care a activat Hârlab, au transmis și ele mesaje de condoleanțe.

”Fostul mare stegar, ADRIAN HÂRLAB, jucător și antrenor al Steagului Roșu Brașov, a trecut în neființă…
DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!
Condoleanțe familiei!”, a transmis ACS Steagul Roșu Brașov.

”Drum lin spre cer, Adrian Hârlab!
Fotbalul brașovean a mai pierdut, astăzi, un nume de legendă! Adrian Hârlab, omul care și-a pus amprenta pe atât de mulți fotbaliști la echipele la care a activat, nu mai este printre noi.
Adrian Hârlab a fost parte din familia Kids Tâmpa, club la care a activat ca director tehnic al secției de fotbal.
Să te odihnești în pace, Adrian Hârlab! Condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor apropiați!”, a comunicat Kids Târmpa.

Adrian Hârlab va fi înmormântat joi

Adrian Hârlab va fi înmormântat joi, 28 septembrie, la Cimitirul Bisericii ”Sfânta Treime” Șchei-Tocile din Brașov.

Slujba de înmormântare va începe la ora 13:00. Familia îndoliată anunță că priveghiul lui Adrian Hârlab va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 18:00, la capela Bisericii ”Sfânta Treime”.

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/dais-pune-lacatul-pe-fc-brasov-19285571

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/adrian-szabo-a-castigat-litigiul-cu-fc-brasov-insa-este-sceptic-ca-isi-va-putea-primi-restantele-un-nou-val-de-memorii-la-frf-pentru-club-19285462

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/planul-noului-presedinte-al-fc-brasov-de-a-tine-clubul-in-viata-19284483

Adi MARICA 26 Sep. 2023, 09:18 Special
Pe aceeași temă