Antrenorul Dunării Galați făcut KO pe teren de către un polițist!

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 18:18 Ligi județene
Antrenorul Dunării Galați** făcut KO pe teren de către un polițist!

Un meci de fotbal se putea sfârși tragic pentru antrenorul Dunării Galați,Valentin Stan. Acesta este și jucător al echipei Metalul Buzău (Liga a IV-a), iar duminică de pe gazon a ajuns direct la spital. Asta, după ce chiar în finalul primei reprize a partidei din deplasare cu Valconf Valea Râmnicului a fost bătut de un adversar, culmea, purtător al uniformei de polițist așa cum susțin sursele noastre!

Agresorul se numește Costel Voicu (37ani), iar totul a pornit de la un simplu fault de joc comis de acesta la centrul terenului, asupra lui Vali Stan. Ultimul a ripostat îmbrâncindu-l pe jucătorul râmnicean. Fără să stea prea mult pe gânduri, cel care despre care se spune că e polițist în viața de zi cu zi, i-a dat doi pumni în bărbie adversarului care a căzut ca secerat la pământ, victima pierzându-și cunoștința.

În timp ce Stan primea îngrijiri de la asistentul medical aflat la teren, un oficial al echipei oaspete a sunat la 112 pentru a solicita un echipaj de poliție. Conform celor declarate de președintele clubului Metalul, Gheorghe Guiu, oamenii legii au sosit la teren după aproximativ o jumătate de oră și la rândul lor au chemat o ambulanță care l-a transportat pe jucătorul bătut la Spitalul Municipal din Rm. Sărat.

După primele investigații medicale, Stan a plecat la Unitatea de Primiri Urgențe Buzău pentru un consult mai amănunțit inclusiv la computerul tomograf unde a stat până seara.
A doua zi dimineața nu își mai aducea însă aminte ce s-a întâmplat. Victima își va scoate certificat medico-legal urmând să facă plângere penală împotriva agresorului.

 

Articol scris de Adi SOARE

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 18:18 Ligi județene
Pe aceeași temă