Antrenorul Dunării Galați făcut KO pe teren de către un polițist!

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Mar. 2013, 18:18 Actualizat: 12 Mar. 2013, 18:21 Ligi județene
Antrenorul Dunării Galați  făcut KO pe teren de către un polițist!

Un meci de fotbal se putea sfârși tragic pentru antrenorul Dunării Galați,Valentin Stan. Acesta este și jucător al echipei Metalul Buzău (Liga a IV-a), iar duminică de pe gazon a ajuns direct la spital. Asta, după ce chiar în finalul primei reprize a partidei din deplasare cu Valconf Valea Râmnicului a fost bătut de un adversar, culmea, purtător al uniformei de polițist așa cum susțin sursele noastre!

Agresorul se numește Costel Voicu (37ani), iar totul a pornit de la un simplu fault de joc comis de acesta la centrul terenului, asupra lui Vali Stan. Ultimul a ripostat îmbrâncindu-l pe jucătorul râmnicean. Fără să stea prea mult pe gânduri, cel care despre care se spune că e polițist în viața de zi cu zi, i-a dat doi pumni în bărbie adversarului care a căzut ca secerat la pământ, victima pierzându-și cunoștința.

În timp ce Stan primea îngrijiri de la asistentul medical aflat la teren, un oficial al echipei oaspete a sunat la 112 pentru a solicita un echipaj de poliție. Conform celor declarate de președintele clubului Metalul, Gheorghe Guiu, oamenii legii au sosit la teren după aproximativ o jumătate de oră și la rândul lor au chemat o ambulanță care l-a transportat pe jucătorul bătut la Spitalul Municipal din Rm. Sărat.

După primele investigații medicale, Stan a plecat la Unitatea de Primiri Urgențe Buzău pentru un consult mai amănunțit inclusiv la computerul tomograf unde a stat până seara.
A doua zi dimineața nu își mai aducea însă aminte ce s-a întâmplat. Victima își va scoate certificat medico-legal urmând să facă plângere penală împotriva agresorului.

 

Articol scris de Adi SOARE

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Mar. 2013, 18:18 Actualizat: 12 Mar. 2013, 18:21 Ligi județene
Pe aceeași temă