„Am jucat pe multe stadioane, dar așa atmosferă nu am văzut niciodată!”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:17 Ligi județene

Legenda alb-violetă din echipa Politehnicii, Iosif Rotariu, a surprins la finalul jocului cu Nădrag, câștigat de „studenți” cu 4-1. „Roti”, care a evoluat pe sute de stadioane în cariera sa, susține că atmosfera de la primul meci din „Județ” disputat în nocturnă la Timișoara a fost cea mai frumoasă pe care a trăit-o vreodată.

„În primul rând vreau să-i felicit pe toți cei care au fost la meci, așa atmosferă, de 25-30 de ani de când sunt în fotbal, am jucat la toate nivelele și în străinătate, nu am văzut atmosferă așa frumoasă. A fost un sentiment unic pentru mine, chiar dacă l-am trăit la cei 50 de ani ai mei, eu cred că acesta e spiritul Timișoarei și această galerie reprezintă Timișoara”, a declarat Rotariu.

„Am jucat și pe Nou Camp la Barcelona, cu o sută de mii de spectatori, dar atmosfera creată astăzi, stadionul plin, cu torțe aprinse, lumea care cânta tot meciul, a fost ceva inedit pentru mine. Am jucat pe multe stadioane dar așa atmosferă nu am văzut niciodată”, a subliniat jucătorul care a mai trecut în cariera sa și pe la Galatasaray.

Cu acest prilej „Roti” a încercat să-și amintească care era precedenta partidă jucată la lumina reflectoarelor pe teren mare. „Uaau, meci oficial în nocturnă, cred că de prin 97-98 nu am mai jucat, la București. A fost ceva special, un moment unic trăit și de cei care au fost la arenă. Și sper ca în continuare acești minunați oameni să reprezinte în continuare Timișoara, pentru că Timișoara are nevoie de ei și are nevoie de o echipă în prima ligă”, a conchis jucătorul cu nr. 5 de la ASU Politehnica.

Toni Foale: „Băieții au fost emoționați”

Sentimentele trăite de alb-violeți au fost subliniate și de tehnicianul Antonio Foale. „A fost o atmosferă extraordinară, magnifică chiar! Nu am văzut în viața mea asemenea spectacol. Am fost emoționați, galeria, băieții ăștia extraodinari, pun presiune pe ei și mai apare frica să nu greșești dar am reușit primul gol și am mers mai departe. Sunt mulțumit de rezultat în primul rând, fiind și ultimul joc acasă din tur, fiind pe nocturnă, știind că vin atâția spectatori, e bine că am reușit. Sunt mulțumit și de joc, nu ai cum să nu fii la 4-1”, a explicat Foale.

Ultimul joc din tur al lui ASU Poli e duminica viitoare, 25 noiembrie, în deplasare cu Remetea Mare.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:17 Ligi județene
Pe aceeași temă