Aldea: „Noi încercăm să nu facem județul de râs la baraj”

Mihai Andries 17 Jun. 2013, 18:52 Ligi județene
Aldea: „Noi încercăm** să nu facem județul de râs la baraj

Meciul dintre FC Balș și Sporting Roșiori – echipă pregătită de Florin Șoavă, președinte fiind observatorul Gabi Vlădulescu, este deschis oricărui rezultat și va antrena ambiții mari, după evenimentele petrecute zilele trecute în sânul grupării din județ. Lotul echipei de pe Olteț a intrat în cantonament centralizat, urmând ca în ziua meciului să facă deplasarea la Pitești. Antrenorul bălșenilor, Ionel Teodosescu, susține că elevii săi au făcut un meci-școală la sfârșitul săptămânii trecute.

„Lotul echipei este în cantonament centralizat la baza sportivă Prodchim, au intrat înainte de meciul din faza județeană a Cupei României. Au avut o zi liberă la sfârșitul săptămânii, dar au revenit și vor rămâne în cantonament până miercuri. Deplasarea la Pitești va fi făcută în ziua meciului. Am făcut un joc-școală cu juniorii profesorului Cristian Stănculețu și ne pregătim pentru meciul oficial din această săptămână”, a spus Ionel Teodosescu.

Președintele grupării bălșene, Ion Aldea, spune că echipa va încerca să nu se facă de râs la meciul de la Pitești. „Noi încercăm să nu facem județul de râs în acest meci cu Sporting Roșiori. Vom avea și susținători la Pitești, pentru că 400-500 de oameni și-au manifestat dorința să facă deplasarea la jocul cu Sporting Roșiori”, a spus Ion Aldea.

La echipă a fost cooptat în această perioadă și antrenorul Aristică Cioabă. „De câteva zile a venit și Aristică Cioabă, ne ajută cu pregătirea în această perioadă”, a adăugat antrenorul Ionel Teodosescu. 

Partida dintre FC Balș și Sporting Roșiori se va disputa miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Ștrand” din Pitești.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 17 Jun. 2013, 18:52 Ligi județene
Pe aceeași temă