AJF Bihor infirmă incidentele dintre suporterii Victoriei Avram Iancu și Kiss

29 Mar. 2012, 12:20 Ligi județene
AJF Bihor infirmă incidentele** dintre suporterii Victoriei Avram Iancu și Kiss

Deși tot Bihorul știa că la meciul dintre Victoria Avram Iancu și Kinder Paleu au avut loc incidente în care a fost implicat și vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Kiss, în urma analizării, și reanalizării, cazului rezultă că, de fapt, la acel meci nu au avut loc incidente.

Asta reiese din comunicatul remis de AJF Bihor:

„Reanalizând cazul de la partida Victoria Avram Iancu – Kinder Junior Paleu, Comisia de Disciplină a reținut declarațiile făcute de delegatul echipei Kinder, Călin Capotă, și a jucătorilor juniori, Cătană Sergiu și Tătar Ionuț, date la ședința din 20.03.2012, dar și cele afirmate de reprezentantii celor două echipe, Papp György (Kinder), respectiv Teodor Matica (Victoria), în cadrul aceleași ședințe, din care a reieșit că la finalul meciului dintre Victoria Avram Iancu și Kinder Junior Paleu nu s-au întâmplat incidente, iar persoanele menționate în raportul de joc nu au fost lovite de suporterii echipei din Avram Iancu, existând doar o altercație verbală între oficialii echipei Kinder și susținătorii formației Victoria. Ca urmare, datorită probelor existente (rapoarte de arbitri și de observator, declarații conducători și jucători implicați), Comisia de Disciplină n-a avut temei regulamentar pentru a sancționa clubul Victoria Avram Iancu.
Întrucât jucătorul Kiss Ervin (Kinder Junior Paleu) nu s-a prezentat în fața Comisiei de Disciplină nici pe data de 27 martie 2012, cu toate că a fost anunțat prin Buletinul informativ nr. 18 din 20.03.2012, pentru a informa comisia despre cele întâmplate la jocul Victoria Avram Iancu – Kinder Junior Paleu (fiind implicat direct), președintele Comisiei de Disciplină a dispus, în conf. cu T III art. 109/2 din Regulamentul Disciplinar, sancționarea jucătorului cu o penalitate de 150 lei.”

Ce ar mai fi de spus? Vorba lui Tudor Chirilă, de la Vama: „This is Romania, my country„.

Articol scros de Teodor LAZA

29 Mar. 2012, 12:20 Ligi județene
Pe aceeași temă