ACS Poli II, succes cu nume de la prima echipă. Dan Alexa a trimis cinci jucători la satelit

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 17:00 Ligi județene
ACS Poli II, succes cu nume de la prima echipă.** Dan Alexa a trimis cinci jucători la satelit

Echipa secundă a clubului timișorean se luptă pentru promovarea în Liga a IV-a după ce anul trecut obiectivul a fost ratat. ACS Poli II a beneficiat ieri și de aportul a cinci jucători din lotul primei formații. Elevii pregătiți de Cristian Contescu au trecut cu 3-0 de Unirea Ghilad și dispută în weekend derby-ul seriei a II-a cu liderul Voința Biled.

Dacă la echipa mare încă nu au bifat nicio prezență, portarii Haidău, Montenegro și atacanul Bogdan Chipirliu au fost utilizați în Liga a V-a Timiș. Printre tinerii din propriul „centru” s-au mai strecurat Bocșan și Alex Lazăr. Atât cel din urmă, cât și Chipirliu, revin după accidentări. ACS Poli s-a impus cu 3-0 prin golurile unor juni de perspectivă: Bârnoi (minutul 29), Niță (60) și Golda (88). Echipa a doua are șanse mari să promoveze dacă învinge în runda următoare Biledul, liderul are 47 de puncte, cu unul mai mult decât timișorenii. Anul trecut ACS Poli II a ratat promovarea în D deși au fost și atunci folosiți o serie de „divizionari A”, declanșând nemulțumirea conducerii. Supărare a fost și după partida tur, în care Voința Biled a învins echipa secundă a alb-negrilor. Meciul retur din Complexul „Dan Păltinișanu” se dispută sâmbătă, de la ora 17.00.

ACS Poli II: Haidău – Motreanu, Iazji, Bocșan, Oprea, Bârnoi, Lazăr (foto), Nicoară, Niță, Chipirliu, Popescu. Au mai intrat Montenegro – Velcotă, Golda, Maria.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 17:00 Ligi județene
Pe aceeași temă