Liga a 4-a Timiș se va relua cu două etape pe săptămână, cu nouă formații în campionat

Anda DELIU 13 Apr. 2021, 19:04 Liga 4
Liga a 4-a Timiș se va relua cu două etape pe săptămână, cu nouă formații în campionat

Timișul se înscrie pe lista județelor în care se reia rapid Liga a 4-a, într-un format cu nouă echipe, mai mult decât dublu față de minimul cerut de federație. Asociația Județeană de Fotbal condusă de Romeo Malac a publicat programul competiției făcute în ritm alert, iar ultima etapă se va juca chiar în 8 mai, în seara zilei în care trebuie comunicată campioana la FRF, cu termen la ora 24:00.

Echipele participante în Liga a 4-a Timiș ediția 2021 sunt următoarele: CSU Universitatea de Vest din Timișoara, CS Comloșu Mare, Unirea Sânnicolau Mare, Avântul Topolovățu Mare, CSC Peciu Nou, Timișul Șag, Phoenix Buziaș, CSC Dudeștii Noi și Pobeda Star Bisnov (Dudeștii Vechi).

În fiecare rundă, una dintre echipe va sta. Nu se va juca și retur.

Fotbal de 1 Mai Muncitoresc

Vor fi nouă etape și se va juca inclusiv în sâmbăta Paștelui, care în acest an este chiar la data de 1 Mai, dată oricând considerată sărbătoare liberă legală.

Competiția se reia în 16 aprilie și vor fi câte două jocuri pe săptămână, la mijloc și la final.

De precizat că președintele Romeo Malac, care a fost singurul șef de AJF care nu a răspuns apelurilor Liga2.ro pentru a comenta sistemul impus de FRF, a trimis reporterului Liga2.ro link cu programul competiției pe WhatsApp, probabil pentru a nu mai fi criticat că nu comunică.

  • Timișul este județul cu cele mai multe echipe la nivelul Ligii a 3-a, în Seria a 8-a având ca reprezentante: ACS Poli Timişoara, CSC Dumbrăviţa, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, Avântul Periam și Fortuna Becicherecu Mic.
  • La Liga 1 nu are nicio echipă, iar la Liga a 2-a are două: ASU Politehnica Timișoara și Ripensia Timișoara.

Până acum, AJF-urile din Arad, Hunedoara, Vâlcea și Satu Mare au anunțat că pot da o reprezentantă la barajul de promovare în Liga 3. La Arad deja se joacă de două săptămâni.

AICI pot fi citite deciziile luate de alte AJF-uri pentru acest sezon competițional, la Liga 4.

Foto: Phoenix Buziaș

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-timis-anunta-ca-reia-liga-4-fara-numarul-precis-de-echipe-presedintele-romeo-malac-nu-s-a-sinchisit-sa-ofere-o-declaratie-oficiala-presei-19178370

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ordin-de-la-frf-ajf-urile-respectiv-amfb-ul-au-timp-o-luna-de-zile-sa-organizeze-un-campionat-de-liga-4-pentru-a-desemna-reprezentanta-la-primul-baraj-de-promovare-in-liga-3-conditiile-de-indeplini-19178135

Anda DELIU 13 Apr. 2021, 19:04 Liga 4
Pe aceeași temă