Ioan Duma a primit încă un mandat la șefia AJF Sibiu, însă are noii vicepreședinți

Ovidiu BOICA 18 Feb. 2024, 15:53 Liga 4
Ioan Duma a primit încă un mandat la șefia AJF Sibiu, însă are noii vicepreședinți

Fostul arbitru Ioan Duma nu a avut contracandidat la alegerile pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Sibiu, astfel că, sâmbătă, 17 februarie 2024, a fost reconfirmat ca președinte, pentru un al doilea mandat.

Marius Mitrofan și Adrian Felseghi sunt noii vicepreședinți ai fotbalului sibian.

Ioan Duma, reconfirmat ca președinte al AJF Sibiu

Ioan Duma rămâne încă patru ani la conducerea fotbalului sibian după ce a fost reales, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal Sibiu. Fostul arbitru, în vârstă de 43 de ani, a fost ales cu unanimitate de voturi, el fiind, de altfel, singurul candidat la funcția supremă de conducere a AJF Sibiu.

În aceeași ședință au fost aleși ca noi vicepreședinți ai forului Marius Mitrofan și Adrian Felseghi, președintele echipei din Liga 4 Leii Șura Mică, respectiv cel care a înființat clubul Sharks Sibiu. Nici aceștia nu au avut contracandidați pentru aceste funcții.

Au fost aleși și membrii Comitetului Executiv al AJF Sibiu. Alături de președintele Ioan Duma și de cei doi vicepreședinți, Marius Mitrofan și Adrian Felseghi, din CEx mai fac parte Caius Băra (AFC Interstar Sibiu), ca reprezentant al cluburilor cu activitate la nivelul copiilor și juniorilor, noul președinte al Comisiei Județene de Arbitri, Ovidiu Munteanu, numit în funcție după retragerea lui Marian Bordean (ajuns delegat la CSC Șelimbăr, în Liga 2), Adrian Bârză, președintele AFC Tălmaciu, ca reprezentant al cluburilor din Liga 4 Sibiu și Daniel Ungureanu (ACS Cibinul Cristian), reprezentantul cluburilor din Liga 5.

”Mulțumesc familiei pentru că este alături de mine necondiționat! Mulțumesc cluburilor pentru susținerea acordată astăzi pentru însă 4 ani la conducerea AJF Sibiu”, a transmis Ioan Duma după ce a fost reales ca președinte al AJF Sibiu.

La Adunarea Generală a AJF Sibiu, Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de vicepreședintele Octavian Goga, chiar el un președinte de AJF, la Brașov. La ședință au mai fost prezenți și Cristian Petropulos, președinte al AJF Alba, Cristian Petrean, președinte al AJF Hunedoara, și Mircea Bucur, președinte al AJF Mureș, toți realeși în funcții în 2022 sau 2023.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-barajelor-de-promovare-in-liga-3-19298945

https://liga2.prosport.ro/liga-4/inca-un-stadion-nou-in-judetul-dambovita-19288473

https://liga2.prosport.ro/liga-4/toate-meciurile-din-liga-4-caras-severin-sunt-transmise-in-direct-19286313

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-cinci-intrebari-grele-in-ancheta-pariurilor-pe-meciuri-de-judet-si-juniori-ajunsa-in-lucru-la-politie-frf-si-onjn-dialog-incredibil-cu-presedintele-ajf-dambovita-ciprian-prisacaru-19284825

Ovidiu BOICA 18 Feb. 2024, 15:53 Liga 4
Pe aceeași temă