Steaua și-a început cantonamentul din Antalya. Lotul pe care îl are la dispoziție Marius Lăcătuș și amicale pe care le va disputa

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 20:06 București

Steaua București a plecat în această dimineață spre sudul Turciei. Delegația liderului din Liga 4 București a zburat spre Antalya, acolo unde va desfășura cel mai important stagiu de pregătire din această iarnă, în pregătirea reluării campionatului. În acest sens, oficialii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au pus la punct trei partide amicale în care Răsdan, Predescu și restul fotbaliștilor antrenați de Marius Lăcătuș își vor reintra în ritmul de competiție.

Potrivit Asociației Steliștilor 1947, Steaua București va juca un amical cu FC Tom Tomsk (locul 2, Rusia 2), cu echipa a doua a celor de la Enisey Krasnoyarsk, dar și cu o echipă din liga a treia a Turciei.

Pe lângă fotbaliștii deja cunoscuți, Steaua București a luat în cantonamentul din Antalya și patru juniori (Vlad Nițu, Alexandru Tudor, Claudiu Moisie și Adrian Ilie), dar și numele noi pe care Marius Lăcătuș le-a convins să se alăture roș-albaștrilor în această iarnă. Transferurile Stelei sunt Mihai Plăcintă (portar, Înainte Modelu), Alexandru Drăgușin (portar, Atletic Bradu), Radu Florin Stoica (fundaș central, CS Tunari), Cosmin Mihai Dimitrie (mijlocaș central, Înainte Modelu) și brazilianul Matheus Medeiros, cel care a venit în Ghencea în vara lui 2018, dar care poate juca abia de la reluarea campionatului.

Lot Steaua pentru cantonamentul din Antalya: Mihai Plăcintă, Florin Stoica, Mihai Zamfir, Ștefan Pădureț, Alin Iordache, Lucas Caetano, Florin Răsdan, Alexandru Aldea, Matheus Medeiros, Alin Predescu, Alexandru Drăgușin, Andrei Nițu, Cosmin Dimitrie, Adrian Cîlcea, Alin Robu, Alexandru Tudor, Vlad Nițu, Bogdan Sitaru, Constantinescu Ghiță, Horian Iancu, Alexandru Ogică, Claudiu Moisie, Alexandru Mărgărit și Adrian Ilie.

Foto: CSA Steaua

 

 

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 20:06 București
Pe aceeași temă