Steaua, direct în Liga 2? Lăcătuș: „Și dacă sărim peste Liga 3?”. „Fiara” sună adunarea înaintea meciului cu Rapid: „Hai să ajungem în Cartea Recordurilor”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 10:28 București

Steaua mai are trei zile până la derby-ul cu Academia Rapid, de pe Arena Națională, vânează un record istoric în fotbalul mondial, iar Marius Lăcătuș (50 de ani) lansează, în premieră, o ipoteză foarte, foarte interesantă.

Din momentul în care s-a alăturat proiectului Ministerului Apărării Naționale, „Fiara” nu a vorbit decât despre cum își dorește ca Steaua să promoveze an după an și să se întoarcă pe prima scenă a fotbalului românesc, dar, miercuri seară, discursul directorului general din Ghencea s-a schimbat puțin, iar șeptarul de legendă a anunțat că sunt unele șanse ca echipa sa să evite o confruntare cu FCSB 2 în Liga 3.

Cum Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că o să se folosească de echipa a doua a celor de la FCSB, care joacă în Liga 3, pentru a bloca drumul rivalilor de la Steaua spre prima ligă, Lăcătuș a fost întrebat ce părere are despre o astfel de confruntare. A fost momentul în care fostul mare atacant a susprins și a început să vorbească despre un scenariu prin care Steaua „sare” peste Liga 3 și e primită direct în Liga 2, după modelul CS U Craiova.

„Nici nu știu pe ce loc e echipa a doua a FCSB-ului în Liga 3. Și dacă noi facem un pas și sărim peste Liga 3 și ajungem în Liga 2? Craiova a fuzionat cu cineva? A ajuns direct în Liga 2! Se poate întâmpla orice la noi. Nu am discutat ce se va întâmpla în cazul în care nu promovăm. Obiectivul e clar, nu cred că putem să ratăm promovarea”, a spus Lăcătuș, la DigiSport, înainte să transmită că nu se teme de Gigi Becali și strategiile puse la punct de acesta: „Credeți că nu o să pot dormi la noapte și o să mă gândesc ce jucători trimite Gigi Becali la echipa a doua? Nu trebuie să dorești răul altuia”.

„Fiara” sună adunarea: „Hai să ajungem în Cartea Recordurilor”

Marius Lăcătuș a prefațat și derby-ul Ligii a 4-a București cu Academia Rapid. „Fiara” își dorește ca partida de pe Arena Națională să intre în Cartea Recordurilor. Directorul tehnic al echipei din Ghencea nu ia în calcul o eventuală ratare a promovării în Liga 3. La final, Lăcătuș a vorbit și despre Liga 1, spunând că își dorește ca Viitorul să câștige din nou titlul.

„Nu știu câte bilete s-au vândut până astăzi, există o firmă care se ocupă de acest lucru. E destul de greu (n.r. – să fie doborât recordul all-time stabilit de Rangers în Liga 4, 49.118). Mi-aș dori acest lucru, dar e foarte greu. Hai să ajungem și noi în Cartea Recordurilor! Nu am date și nu mă hazardez în ceea ce privește numărul de bilete vândute. Va fi o nebunie frumoasă. Eu cred că vor fi mai mulți steliști. Avem posibilitatea să atragem o mare parte a suporterilor care sunt indeciși.

Sunt patru, cinci jucători cu experiență la Academia Rapid. Dar, asta nu înseamnă că intrăm pe teren și ne tremură șorturile. Acest lucru trebuie să-i mobilizeze mai multe pe jucătorii noștri. Au această oportunitate de a juca pe un stadion mare, un stadion aproape plin. Dacă au trecut peste examenul din Giulești, nu are de ce să-i afecteze publicul. În playoff se dispută toate meciurile pe același teren și încă n-am fost anunțați de nimic. AMFB-ul se ocupă de găsirea unui stadion.

Cine mi-aș fi dorit să câștige nu cred că mai poate. Mă refer la Viitorul. Mi-e greu să cred că mai poate recupera echipa lui Hagi nouă puncte. Nu am cum să cred că Viitorul câștigă toate meciurile și echipa de pe primul loc nu va putea să câștige patru. Lupta se va da între FCSB și CFR. Depinde mult și de ce se va întâmpla etapa viitoare. Dacă CFR va învinge la Ovidiu, se joacă. Altfel, campionatul e încheiat”, a spus Lăcătuș, pentru DigiSport.

La meciul dintre Rangers și East Stirling, din 2012, au asistat 49.118 suporteri. Partida dintre Steaua și Academia Rapid va începe sâmbătă, la ora 19:45.

Prețurile biletelor la Steaua – Academia Rapid:

Peluzele nord și sud: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 și 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei

Programul caselor de bilete:

11, 12 aprilie:

casele stadionului Steaua: orele 12:00 – 19:00
casele stadionului Giulești: 12:00 – 19:00

13 aprilie

casele Național Arena (pentru tribuna 1, doar gazdele) – orele 12:00 – 19:00
casele Național Arena (pentru peluza 1, nord, doar oaspeții) – orele 12:00 – 19:00
casele Național Arena (pentru peluza 2, sud, doar gazdele) – orele 12:00 – 19:00

14 aprilie

casele Național Arena, strada Maior Coravu, doar gazdele – orele 12:00 – 19:00

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 10:28 București
Pe aceeași temă