Satelitul Voluntariului, la 90 de minute de semifinale

Mihai Andries 24 May. 2014, 11:06 București

FC Voluntari se îndreaptă cu pași mari spre o performanță mai greu de obținut, promovarea cu ambele echipe ale clubului. Dacă echipa mare a făcut acest pas încă de weekendul trecut, când a promovat matematic în Liga a II-a, satelitul trebuie mai intâi să ajungă în semifinalele play-off-ului. Azi are loc ultima rundă a grupei a doua din care fac parte și elevii lui Mihai Iatan, ilfovenii având nevoie de cel puțin un punct în meciul cu GVD.

Victorie la scor de neprezentare, după o repriză albă

După semieșecul din meciul de debut cu Athletico Floreasca, în care a remizat 1-1, dar a pierdut loviturile de departajare, FC Voluntari II a avut nevoie ca de aer de o victorie în meciul cu Electrica. Din păcate, după primele 45 de minute, scorul a fost alb, paradele lui Luiceanu, dar și imprecizia atacanților ilfoveni fiind responsabile de acest lucru. Repriza a doua a adus izbăvirea, Spătaru reușind o dublă în doar două minute, cu care a schimbat soarta meciului. Primul gol a venit după un șut de la 17 metri, văzut târziu de Luiceanu, mascat de un coechipier, în timp ce la al doilea a beneficiat de un balon venit din ricoșeu de la un adversar și pe care l-a transformat în gol.

Pe final, ambele echipe au rămas în zece, după ce Mitroi de la Electrica și Bratu de la Voluntari II au primit cel de-al doilea galben. Centralul Alin Proșteanu a ținut jocul în mână și a dat cartonașe atunci când trebuie, astfel că spiritele nu au degenerat.

Finalul le-a aparținut ilfovenilor, care au mai înscris încă o dată, prin Vasile Mihai, autorul unui șut lobat peste un Luiceanu ieșit un pic în față.

FC VOLUNTARI: G. Șerban – Sokmen, Al. Ghiță, C. Toader, Dragne – Spătaru, M. Tudorică, Vuk, V. Mihai – Al. Radu, Lapteș
Rezerve: Kerestes – Bratu, I. Vasile, Șumudică, Copoeru, Stanciu, Clătinici
Antrenor: Mihai Iatan
 
ELECTRICA: Luiceanu – Gânfăleanu, Anghel, Ionescu, Ciobanu, Stoica, Doncea, Mitroi, Ad. Barbu, Duminică, Tescu
Rezerve: Mecheres – Stan, Troie, Moraru, Gață, Petrache, Crăciun
Antrenor: Marcel Matei
 
 
PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE
24.05.2014, 15.00: AS GVD – FC VOLUNTARI II
24.05.2014, 17.30: CS ELECTRICA – AFC ATHLETICO FLOREASCA
 
Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 24 May. 2014, 11:06 București
Pe aceeași temă