EXCLUSIV | Marius Lăcătuș iese la raport după ratarea promovării! Când se stabilește viitorul antrenorului Stelei

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 14:26 București
EXCLUSIV | Marius Lăcătuș iese la raport după ratarea promovării!** Când se stabilește viitorul antrenorului Stelei

Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, a vorbit, luni, în direct la ProSport LIVE, despre situația Stelei după ratarea promovării în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv. Cel care conduce destinele clubului militar a anunțat că se va face o analiză, pe care o pregătește Marius Lăcătuș, încă antrenorul roș-albaștrilor, și care va fi analizată foarte bine.

Steaua a fost învinsă de Carmen cu 1-0, în Regie, în meciul decisiv pentru participarea la barajul de promoare în Liga 3. Bixi Mocanu spune că proiectul echipei de fotbal va continua chiar și fără Marius Lăcătuș. Comandantul clubului Steaua nu vrea să ia decizii la cald.

„Suntem foarte supărați, dezamăgiți față de ceea ce s-a întâmplat, am vorbit cu Neagoe, responsabilul echipei, dar și cu antrenorul Marius Lăcătuș. O să luăm măsuri ziele astea, care vizează partea organizatorică, dar și față de cei care se ocupă de activitatea echipei. (n.r. – Lăcătuș) Mi-a prezentat câteva argumente și concluzii față de jocul de ieri, o să o pună și pe hârtie. Când va fi gata vom avea documentul și vom analiza. Echipa va contiuna, cu mine ,fără mine, e echipa clubului. Cu sau fără Marius Lăcătuș.

Noi facem analiza și vedem dacă mergem cu aceași echipă managerială sau cu aceaiași antrenori. Lăcătuș are o opțiune de onoare, își asumă rezultatele, e dezamăgit, supărat… M-am legat sufletește de el, sincer aș vrea să mai așteptăm un pic cu decizia și apoi vă anunțăm”, a spus Pompiliu Bixi Mocanu, luni, în direct la ProSport LIVE.

Steaua a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3. Anul trecut, Rapid le-a luat fața roș-albaștrilor și au mers la baraj, apoi au urcat în al treilea eșalon din fotbalul românesc, acum a venit rândul celor de la Carmen.

EXCLUSIV | De ce nu au mai semnat Szekely și Pena cu Steaua. Motivul, dezvăluit în direct de comandantul Bixi Mocanu

Primul jucător al Stelei care și-a anunțat plecarea după eșecul din acest sezon: „Îmi e rușine, a fost dezamăgirea vieții mele”

 

 

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 14:26 București
Pe aceeași temă