Chitila trage pentru Liga a III-a

Mihai Andries 20 Jun. 2012, 16:04 București
Chitila trage pentru Liga a III-a

Ilfovenii de la Chitila se pregătesc de o promovare istorică, fiind pregătiți să joace în Liga a III-a din sezonul viitor. Dar pentru asta mai au de făcut un singur pas, azi de la ora 17:30: să îi învingă pe campionii Prahovei, Unirea Câmpina. Antrenorul Petruș Pârvu este încrezător în șansele echipei sale și speră că la finalul meciului va sărbători calificarea în eșalonul al treilea. Ilfovenii și-au ales cei 18 jucători pe care îi vor pune pe foaia de joc a meciului de la Ștefănești, singura schimbare majoră față de meciurile din play-off-ul Capitalei survenind la portari, acolo unde și-a făcut loc Cătălin Mirică, în locul lui Tudora.

Dar iată-i și pe cei 18: Nicușor Alecu, Cătălin Mirică – portari, Mihai Militaru, Dumitru Comșa, Alex Boancă, Andrei Cristofor, Paul Iordache, Valentin Dincă, Victor Pisău, Mike Ibe, Laurențiu Nicu, Marius Sabău, Nicușor Arsenie, Ionuț Manea, Florin Barbu, Sergiu Grigoroșcuță, Vlad Marinescu, Bogdan Nicolau – jucători de câmp.

De partea cealaltă, Costin Plăvache a anunțat lista oficială pentru meciul de azi, antrenorul Unirii Câmpina oprindu-se la următorii 18: D. Șandru, Ionescu (portari), Zecheru, Neagu, B. Șandru, Ungureanu, Filip, A. Stoica, Lambă, Băragan, Ghiță, Cernea, Fl. Stoica, Nichifor, Coman, Ciobanu, Bica, Dobrescu (jucători de câmp)

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 20 Jun. 2012, 16:04 București
Pe aceeași temă