Vulcanul, datorii de 20.000 lei la Federație

14 Jul. 2009, 13:09 Liga 3
Vulcanul, datorii** de 20.000 lei la Federație

Echipele hunedorene  CFR Marmosim Simeria și Dacia Orăștie,  programate de FRF în etapa întâi a competiției surprizelor sunt singurele din județ ce vor putea participa la întrecere. CS Vulcan, Retezatul Hațeg și Inter Petrila nu se vor putea alinia la start din motive mai mult sau mai puțin întemeiate.

CS Vulcan a adunat o datorie de aproximativ 20.000 de lei la Federație și sunt puține șanse ca suma să fie achitată. „Datoria este veche de pe vremea unora care s-au perindat pe la conducere. În acest moment Vulcanul are doar 4 jucători legitimați, la restul expirându-le contractele de joc”,a declarat un fost oficial de la Vulcan căruia clubul îi datorează bani.

FRF a programat miercuri și joi  primul tur al Cupei României, ediția 2009 – 2010.Cel puțin trei echipe din zonă nu pot onora competiția.  Corvinul 2005 Hunedoara care ar trebui să întâlnească pe Liberty II Salonta nu mai există, deși nu și-a depus cerere de dezafiliere de la FRF. Retezatul Hațeg, campioana Ligii a IV-a, este în mare suferință după ratarea promovării în Liga a III-a, astfel că e foarte probabil ca meciul cu CFR Marmosim Simeria să nu se dispute. „Clubul din Hațeg a trimis o cerere la AJF Hunedoara cu solicitarea de a nu-i mai programa în competiții până în toamnă. Se pare că Primăria și-a retras sprijinul acordat echipei și acum nu mai au bani, iar costurile meciului de Cupă s-ar ridica la aproximativ 2000 de lei”, a explicat Sorin Ciotlăuș, secretarul general al AJF Hunedoara. CS Vulcan, retrogradată din Liga a III-a, nu are decât 4jucători legitimați, astfel că există riscul ca și partida lor cu Dacia Orăștie să nu se dispute.

Conform Art.32.13 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă. Faza a II-a a Cupei României-Timișoreana, la care vor participa 70 de echipe câștigătoare ale jocurilor din faza I și celelalte 10 echipe din Liga a 3-a, în total 80 de echipe, este programată să aibă loc la data de 29.07.2009.

Mitică Marcu va depune memoriu la Federație

Antrenorul echipei CS Vulcan, Dumitru Marcu, este hotărât să depună memoriu la Federație pentru a-și putea recupera banii de la echipă. Neplătit de două luni de zile, tehnicianul are de încasat 3000 lei. „Mitică Marcu va veni al club, iar dacă cei de acolo sunt nemulțumiți poate să-l demită, dar tot va trebui să-l plătească. Din câte știu antrenorul este decis să nu-i ierte și să depună memoriu la Federație”,a declarat o sursă din cadrul clubului vulcănean.
Marin Tudorache fost și el antrenor la CS Vulcan are de recuperat o sumă de bani consistentă, bani pe care i-a adus de acasă precum și 1.500 lei, bani pe care i-a investit în mingile de antrenamente. „Ceea ce i-au făcut lui Tudorache este o mare bătaie de joc, dar omul din bun simț nu le-a zis nimic, dar banii tot va trebui să i dea”,a  afirmat aceiași sursă.

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

14 Jul. 2009, 13:09 Liga 3
Pe aceeași temă