„Vom face totul să promovăm. Suporterii, părinții, prietenii noștri, toți din Arad s-ar bucura să reușim”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Dec. 2014, 12:31 Actualizat: 27 Dec. 2014, 12:32 Liga 3
„Vom face totul să promovăm.  Suporterii, părinții, prietenii noștri, toți din Arad s-ar bucura să reușim”

Numărul 1 din poarta UTA-ei a fost, în această toamnă, Roberto Bodea. Goalkeeperul, printre primii cooptați în noua configurație a Bătrânei Doamne, a împlinit 21 de ani pe 22 iunie și a confirmat ca primă opțiune între buturile arădene. La jumătatea sezonului, Bodea face un rezumat și așteaptă cu încredere maximă partea secundă.

„Începutul a fost foarte bun, mai ales după ce am câștigat la Craiova, unde a fost foarte greu. Ne gândeam că nu vor mai fi meciuri de acel gen, dar apoi a venit o cădere, antrenorii se gândeau că apare și un asemenea moment în viața unei echipe. Păcat că a venit la un meci pe care trebuia să-l câștigăm neapărat, cu Filiași, apoi am pierdut și la Giarmata. S-a văzut apoi o creștere, au venit victorii legate și am urcat în clasament. Păcat că n-am învins și Mama Mia, era mult mai bine. Dar încă nimic nu e pierdut, în retur vom face tot posibilul să trecem pe primul loc. Ne-am descurcat foarte bine pentru o nou-promovată, suntem în grup foarte unit, începând de la conducători, antrenori, maseuri, magazioner, e mai important decât tot. Vom avea doi ani și ceva împreună în 2015, vom face totul să promovăm. Suporterii, părinții, prietenii noștri, toți din Arad s-ar bucura să reușim”, subliniază tânărul portar.

Exceptând meciul de la Hunedoara, ultimul al turului, Bodea a fost integralist. A lipsit de pe „Michael Klein” din cauza unei răceli. În cazul lui, se poate vorbi de cel mai bun sezon al carierei. Bodea a primit 9 goluri, majoritatea din superexecuții, iar în patru meciuri a păstrat poarta alb-roșie intactă.

Huțan i-a schimbat gândirea

„Am avut și ghinion la goluri, dar asta e viața portarului. Poate am plecat ca outsider în competiția cu Alex, m-am pregătit bine și de acolo a plecat totul. Am apărat bine în Cupă, apoi am rămas în poartă”, spune Bodea, revigorat de Sebastian Huțan: „Am avut antrenori buni de portari și până acum, mă gândesc la nea Dan Țapoș. Dar Seba Huțan m-a făcut să gândesc altfel, mi-a arătat chestii care m-au ajutat foarte mult. Și el avea dezavantajul înălțimii, mi-a povestit lucruri pe care le-a învățat și el. Ne înțelegem bine, nu avem nimic de ascuns, poate și asta e un lucru bun în evoluția noastră, a portarilor. Tot timpul analizăm și vedem ce putem să facem mai bine. îmi place mult de când sunt cu el. El m-a ajutat să vin la echipă, împreună cu George Țucudean, și le mulțumesc pe această cale”.

„Le doresc tuturor suporterilor, colegilor, antrenorilor, conducătorulor, un an nou cât mai bun și sănătate!”, încheie Roberto Bodea.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Dec. 2014, 12:31 Actualizat: 27 Dec. 2014, 12:32 Liga 3
Pe aceeași temă