Vise năruite pentru Retezatul Hațeg

18 Jun. 2009, 18:44 Liga 3
Vise năruite pentru Retezatul Hațeg

„Zimbrii” au fost învinși în meciul de barajul de promovare, iar sezonul viitor se vor înscrie tot în Liga a IV-a Hunedoara

 

Campioana și deținătoarea Cupei României la fotbal – faza județeană Hunedoara ediția 2009, Retezatul Hațeg, a ratat șansa de a promova în Liga a III-a. Aseară, pe teren neutru, la Zlatna, în județul Alba, echipa antrenată de Flaviu Itul a pierdut meciul de baraj, scor 0-2, la pauză 0-1, cu formația CSU Voința Sibiu. Tehnicianul Hațegului pune eșecul pe seama lipsei de experiență a elevilor săi.
 

 

„Am început jocul bine, însă după prima jumătate de oră am cedat mijlocul terenului și am oferit adversarului multe ocazii fixe și posibilitatea să ne atace pe contraatac, faze din care am și primit ambele goluri. A fost un meci cu miză, pe parcursul căruia s-a simțit lipsa de experiență a jucătorilor mei, majoritatea dintre ei foarte tineri, abia trecuți de vârsta junioratului. Sibiul era o echipă de bătut. Regret că nu am reușit să promovăm”, a declarat, la final, Itul.

 

 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rău – șut din 10 metri (minutul 42), și Iancu (’86), la capătul unei faze rapide de contraatac. Meciul a fost arbitrat la centru de Ovidiu Hațegan (Arad), ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Speranța Popescu, ambii din București. Astfel, Hațegul a pus capăt seriei de trei ani la rând în care campioana Hunedoarei a reușit și promovarea: Dacia Orăștie (2006, 2008) și CFR Simeria (2007).

 

 

 Cea mai clară calificare

 

 

Din cele 21 de echipe calificate în Liga a III-a cea mai categorică victorie a fost obținută de echipa AC Recaș (Timișoara), care a învins cu scorul de 7-0 (3-0) formația Partizan Satu Mare (Arad).
 

 

 

Sursă: hunedoreanul.ro

18 Jun. 2009, 18:44 Liga 3
Pe aceeași temă