Viitorul Dăești devine o nucă tare în Liga a 3-a. Ovidiu Popescu merge la Fedeleșoiu

Adrian MUJEA 11 Jul. 2021, 12:20 Liga 3
Viitorul Dăești devine o nucă tare în Liga a 3-a. Ovidiu Popescu merge la Fedeleșoiu

După despărțirea de CSM Slatina, mijlocașul central Ovidiu Popescu (27 ani) a ales să meargă la echipa de Liga a 3-a, Viitorul Dăești. Echipa de pe malul Oltului se reunește luni, 12 iulie, la stadionul de la Fedeleșoiu, când antrenorul Adrian Popa reia pregătirile pentru viitorul sezon.

Ovidiu Popescu: ”Sper să reușim promovarea” 

Vâlcenii Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă, ambii de la CSM Slatina sunt primele noutăți de la Fedeleșoiu. Ovidiu Popescu, jucător originar din Drăgășani a evoluat în sezonul trecut în19 partide (1185 minute) pentru CSM Slatina în eșalonul secund și a marcat și 2 goluri.

Avem o echipă bună la Dăești, sper să reușim să promovăm” a anunțat mijlocașul care a fost dorit și la Horezu.

Tot la Fedeleșoiu a mers în această vară și atacantul Grigore Ceapă, un alt jucător vâlcean care în ultimii trei ani a evoluat la Slatina.De la Dăești au plecat în această vară Georgescu, Talpoș și Bicuschi.

Ovidiu Popescu a mai evoluat pentru Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Sporting Roșiori, Dunărea Călărași, Atletic Bradu, Flacăra Horezu și CSM Slatina.

Cinci amicale programate de Viitorul Dăești

Echipa vâlceană are fixate amicale cu Vedița Colonești, Cozia Călimănești, CSM Slatina (dublă manșă) și Unirea Bascov, iar cantonamentul va fi pe plan local. Vedeta echipei este fostul internațional Florin Costea, dar în lot mai sunt jucători cu mare experiență, precum Precup, Cr. Munteanu, Ad. Popa, Pîrvu, Vasile, Samson sau Iordache.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alin-chita-acuza-anumite-persoane-de-la-csm-focsani-de-interese-meschine-oameni-marunti-care-au-produs-rezultate-pe-masura-mesajul-antrenorului-dupa-ce-a-fost-demis-19191755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-mai-bifat-un-succes-in-amicale-dar-a-facut-si-doua-transferuri-emanuel-ernest-si-un-international-din-republica-moldova-au-semnat-cu-ros-galbenii-19191747

 

Adrian MUJEA 11 Jul. 2021, 12:20 Liga 3
Pe aceeași temă