SCM Râmnicu Vâlcea nu și-a pierdut speranța promovării în Liga 2 după eșecul de la Câmpulung Muscel. ”Au trecut șapte ani, și publicului îi este dor de Liga 2, dar mai ales nouă, jucătorilor”

Adrian MUJEA 03 Jun. 2024, 01:45 Liga 3
SCM Râmnicu Vâlcea nu și-a pierdut speranța promovării în Liga 2 după eșecul de la Câmpulung Muscel. ”Au trecut șapte ani, și publicului îi este dor de Liga 2, dar mai ales nouă, jucătorilor”

Învinsă în prima manșă a finalei barajului de promovare în Liga 2 la Câmpulung Muscel, scor 1-2, SCM Râmnicu Vâlcea își propune să întoarcă rezultatul miercuri, în returul programat pe stadionul din Zăvoi.

Echipa pregătită de Gabriel Mangalagiu a mai reușit un meci perfect acasă în semifinalele barajului cu Olimpic Zărnești, în care s-a impus cu 6-0, după ce câștigase la limită în deplasare, cu 1-0.

Ovidiu Popescu, după eșecul vâlcenilor la Câmpulung Muscel: ”Am simțit pe deplin miza mare a meciului”

Miza enormă a promovării și echilibrul dintre cele două echipe au fost atributele pregnante ale meciului tur, de la Câmpulung Muscel. Căpitan al echipei vâlcene, Ovidiu Popescu (30 ani) crede că argeșenii au speculat mai bine situațiile avute.

”În tur a fost un joc cu miză mare, noi am simțit asta acest lucru pe deplin, nu prea ne-a ieșit jocul în prima repriză, dar după pauză am contat și noi în atac. A fost un joc echilibrat, fără multe ocazii. Cred că adversarii au speculat mai bine situațiile pe care le-au avut, pentru că nici ei nu au avut mari ocazii”, a declarat mijlocașul  Ovidiu Popescu.

”Publicului și mai ales nouă ne este dor de Liga 2”

SCM a pierdut, sâmbătă, la Câmpulung, după o serie de opt victorii consecutive în deplasare. Vâlcenii pierduseră ultima dată în deplasare la Curtișoara, în data de 30 septembrie 2023, în sezonul regular al Ligii 3.

Jucătorii vâlceni speră ca, după șapte ani, în Zăvoi să fie din nou meciuri de Liga 2. ”În retur trebuie să jucăm mult mai bine ca să întoarcem rezultatul, se poate și vom da totul ca să promovăm. Am încredere în colegii mei că vom face un meci bun și vom reuși să întoarcem scorul de la ei. În acest an, noi am jucat mai bine în deplasări, dar acum, în tur, nu ne-a ieșit. Sunt însă convins că vom juca altceva în Zăvoi și întoarcem rezultatul. Au trecut șapte ani, și publicului îi este dor de Liga 2, dar mai ales nouă, jucătorilor, este altceva să ai în oraș echipă de eșalon secund”, a mai spus Ovidiu Popescu.

Mijlocașul născut la Drăgășani și-a început cariera la CSM Râmnicu Vâlcea (devenită Metalul Reșița), apoi a mai evoluat la Sporting Roșiori, Dunărea Călărași, Atletic Bradu, Flacăra Horezu, CSM Slatina și Viitorul Dăești.

SCM Râmnicu Vâlcea, în eșecul cu AFC Câmpulung Muscel: Gherguș – Lăzărescu, Fl. Pîrvu, C. Neagu, Seb. Ivan, Bărbuți, R. Georgescu, Ov. Popescu (cpt.), I. Lazăr, Bg. Geantă, Vl. Ionescu. Rezerve: Dav. Dumitru – Simeanu, Trașcă, L. Turcu, Săraru, Bîrzan, Tilioiu, M. Iordache, Orbișor.

Foto: SCM Râmnicu Vâlcea

Adrian MUJEA 03 Jun. 2024, 01:45 Liga 3
Pe aceeași temă