Viitorul Curița, dublă lovitură de imagine! Ioan Sdrobiș e noul director tehnic, iar Ovidiu Dănănae a fost numit antrenor principal

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 18:10 Liga 3

Viitorul Curița face schimbări la nivelul băncii tehnice și la nivelul conducerii, după ce a terminat sezonul trecut al Ligii 3 pe locul 2 în play-out-ul Seriei 5, sub AFC Odorheiu Secuiesc.

Clubul din județul Bacău, care se autointitulează Viitorul Onești, a anunțat un nou director tehnic, dar și un nou antrenor principal.

Nume importante aduse de formația din liga a treia, director tehnic fiind de acum Ioan Sdrobiș (78 de ani, foto principal, în roșu), iar antrenor principal Ovidiu Dănănae (38 de ani).

Viitorul Curița, antrenor nou și director tehnic nou

Mutări interesante, iar cel mai mult surprinde cooptarea lui Ioan Sdrobiș, un om cu foarte mare experiență la nivelul fotbalului românesc, care a antrenat, în timp, echipe precum CSM Reșița, Oțelul Galați, Minaur Baia Mare, Jiul Petroșani sau FC Vaslui. De altfel, el este cunoscut pentru faptul că l-a descoperit pe Cristian Chivu, fostul căpitan al naționalei României și câștigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano.

Referitor la noul antrenor al echipei din Liga 3, în cariera sa de jucător Ovidiu Dănănae (foto articol, în alb) a jucat pentru CSM Reșița, FC U Craiova, Tom Tomsk (Rusia), FCSB, CS Turnu Severin, Apollon Limassol (Cipru), CS U Craiova, Sportul Snagov și U Craiova 1948 SA. La naționala României a avut patru meciuri.

Se află la a doua sa experiență ca ”principal”, după cea de la FCU Craiova 2, până acum fiind ”secund” la FCU Craiova și Viitorul Pandurii, pentru ambele în două perioade.

Reunirea lotului Viitorul Onești pentru LIGA 3, sezonul 2024/2025!

Echipa FC Viitorul Onești și-a reunit lotul pentru următorul sezon sub îndrumarea reputatului Ioan Sdrobiș, directorul tehnic al echipei de seniori, și a noului antrenor principal, Ovidiu Dănănae.

Începutul pregătirilor pentru sezonul de Liga a 3-a aduce optimism și speranță, obiectivul principal fiind o clasare în primele patru locuri pentru a accede în play-off-ul campionatului.

Ovidiu Dănănae, jucător exponențial la echipa fanion a Craiovei, dar și la echipa națională, a antrenat anterior la Universitatea Craiova și Viitorul Târgu Jiu. El aduce o nouă perspectivă și o abordare entuziastă, completând perfect experiența vastă a dl Ioan Sdrobiș.

Alături de Managerul Silviu Ion întregim o echipă perfectă pentru marea performanță!”, a transmis Viitorul Curița pe pagina de Facebook.

Viitorul Curița vrea în play-off-ul Ligii 3

Așadar, după cum a anunțat, Viitorul Curița vrea să prindă play-off-ul sezonul următor. În stagiunea trecută de Liga 3, care a fost încheiată pe banca tehnică alături de Florin Croitoru, pe care îl numise ”principal” în februarie 2024, a terminat pe locul 2 în play-out-ul Seriei 5, cu 16 puncte sub locul 1, AFC Odorheiu Secuiesc.

În același timp, a fost la egalitate cu locul 3, Sepsi OSK 2.

Foto: Viitorul Curița

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 18:10 Liga 3
Pe aceeași temă