VIDEO | Promisiuni multe la Steaua, pe final de an. Bogdan Chipirliu și Emilian Pacionel le garantează fanilor promovarea în Liga 2: ”Vrem să fim cât mai sus peste trei ani”

Andrei PASCU 10 Dec. 2020, 15:42 Liga 3
VIDEO | Promisiuni multe la Steaua, pe final de an. Bogdan Chipirliu și Emilian Pacionel le garantează fanilor promovarea în Liga 2: ”Vrem să fim cât mai sus peste trei ani”

Steaua termină în poziția de lider anul, în Seria 4 din Liga 3. Are, în mod declarat, obiectivul de a urca în Liga 2 la finalul acestui sezon, dar drumul e lung. După ce se termină meciurile din campionat, din sistem tur-retur, va începe un sistem play-off inedit, în care are de trecut de mai multe echipe, din celelalte serii, dacă va merge acolo.

După o primă parte de sezon regular din care s-au scurs un tur și o etapă din retur, Steaua a făcut meciuri bune, dar și partide mai puțin reușite, în care a atras mai multe critici din partea fanilor. Aceștia nu au fost mulțumiți de evoluția echipei în totalitate, dar acest lucru a fost cauzat și de multele infectări cu noul coronavirus din ultimele etape.

Bogdan Chipirliu: ”Cu o pregătire bună, vom promova”/

Atacantul Bogdan Chipirliu și mijlocașul Emilian Pacionel au analizat prestațiile echipei dar și ale lor, din această primă parte a sezonului în Liga 3. Amândoi le-au promis fanilor promovarea, dar și că vor da un randament mai bun în 2021, iar evoluțiile echipei îi vor mulțumi.

Bogdan Chipirliu: Nu aceea e valoarea mea (n.r. – cea arătată în meciurile de până acum). Am ratat foarte multe ocazii, sunt și eu conștient de acest lucru. Am trecut printr-o perioadă mai proastă din carierea mea. Îmi pare foarte rău de faptul că am luat roșu în meciul cu Voluntari. Din prea multă dorință de a marca și de a ajuta echipa, am recurs la acel gest.

Există presiune, pentru că știu la ce club am venit. Știu de ce am ales acest club. Are niște suporteri minunați. Eu spun că voi juca mai bine la anul. Nu vreau să caut scuze că nu am mai jucat de mult timp, dar eu spun că voi fi altul și cu o pregătire bună vom promova.”

Emilian Pacionel: ”Peste trei ani sper să joc tot aici. Vreau să promovăm cât mai sus” 

Emilian Pacionel: ”Îmi doresc să rămân cât mai mult la Steaua, chiar dacă am contract pe un an. Vreau să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm în Liga 2. Nu mă așteptam să vin aici, dar mă bucur. A fost o alegere bună, cred că a fost cea mai bună să vin la Steaua.

Sincer, înainte îmi era frică să bat penalty-uri, dar acum am prins încredere. Dacă sunt pus de domnul antrenor, o să execut și cu FCSB 2, o să o fac cu plăcere. Îmi doresc foarte mult să înscriu. Nu am o revanșă să iau față de FCSB, doar că îmi doresc să câștigăm și să promovăm.

Peste trei ani sper să joc tot aici. Vreau să promovăm cât mai sus”.

Steaua debutează în 2021 împotriva ocupantei locului 2, FCSB 2 

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei a intrat, după etapa a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 16 puncte.

În prima rundă din 2021, la jumătatea lunii martie, Steaua va juca pe teren propriu în derby-ul primelor două clasate, cu FCSB 2. În tur, ”militarii” s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat în prelungiri.


Foto: CSA Steaua și Steaua TV Official
Video: Steaua TV

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Dec. 2020, 15:42 Liga 3
Pe aceeași temă