Disensiuni la Steaua. Daniel Oprița acuză anumite persoane din club că îi caută înlocuitor: ”E prea mare răutatea în lumea asta, e o junglă. Sunt dezamăgit de câțiva oameni din jurul meu”

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2020, 15:45 Liga 3
Disensiuni la Steaua. Daniel Oprița acuză anumite persoane din club că îi caută înlocuitor: ”E prea mare răutatea în lumea asta, e o junglă. Sunt dezamăgit de câțiva oameni din jurul meu”

Daniel Oprița nu a vorbit după cele două egaluri consecutive ale Stelei din Liga 3, dar a ieșit cu o declarație surprinzătoare după ultima partidă a anului, după victoria cu CS Balotești, scor 5-1. Antrenorul liderului din Seria 4 a afirmat că sunt mai multe persoane în cadrul clubului care îl vor plecat.

Daniel Oprița: ”E o junglă și când simt puțin sânge, încearcă imediat să te pună la pământ” 

Cele două egaluri din campionat ar fi făcut anumiți oameni, ale căror nume Oprița nu le-a precizat, să caute deja înlocuitor, iar variantele ar fi fost prezentate celor din structurile de conducere. Antrenorul Stelei a declarat că se simte ”vânat” și că se dorește cu orice preț, din partea unor persoane, înlocuirea sa.

E prea mare răutatea în lumea asta, e o junglă și când simt puțin sânge, încearcă imediat să te pună la pământ. Toți vânează lucrurile acestea. Eu nu renunț în acest moment, pentru că sunt în obiectiv, sunt pe primul loc. Sunt la baraj, să spunem, după rezultatul care a fost acum (n.r. – cu CS Balotești).

Am greșit și eu, îmi asum, dar cred că sunt lucruri omenești. Nu cred că e cazul să fiu scos în față și să se tragă în mine. Sunt dezamăgit și de anumite persoane care sunt pe lângă mine. Am vrut să le spun, dar am așteptat să treacă acest meci. O să-i întreb dacă au găsit antrenor. Au sunat pe la anumiți oameni de la club că au soluții”, a declarat Daniel Oprița la Steaua TV, după victoria cu CS Balotești.

Daniel Oprița nu se așteaptă însă să fie înlăturat de pe banca tehnică a Stelei. Are încredere că oamenii care decid soarta clubului vor merge pe mâna lui, mai ales pentru că ocupă primul loc în Seria 4 și, potrivit afirmațiilor sale, e în obiectivul discutat cu conducerea la începutul sezonului.

Daniel Oprița: ”Nu e problema că o să plec, probabil o să îmi găsesc în altă parte. Aceasta e ambiția mea însă, pentru că sunt pe primul loc” 

Însă, antrenorului i-a trecut prin cap și o posibilă debaracare a sa. Este convins că își va găsi repede echipă și nu va aștepta prea mult după un alt angajament.

Am simțit o presiune pentru că sunt la un club cu pretenții și vedeam că ceva nu merge. Nimeni nu te așteaptă, toți sunt radicali. Am însă încredere în conducere, în comandant, în managerul echipei că nu sunt probleme. Au înțeles și ei că toate echipele joacă cu ambiție. Mă așteptam la Buzău să fie un meci greu. Și în Cupa României a pus probleme. Eu încerc să rezolv problemele cât mai repede.

Nu e problema că o să plec, probabil o să îmi găsesc în altă parte. Aceasta e ambiția mea, însă, pentru că sunt pe primul loc, n-am pierdut. E normal să mai faci pași greșiți. Și Rapid, și Turris când au fost la Liga 3 au pierdut anumite meciuri. Nu e ușor pe unde jucăm. Știu că vor un joc spectaculos. Am adus jucători cu nume, dar mulți vor să luăm de la Liga 1.

Pe ce să aduci de la Liga 1? Pe ce? Să caute, să găsească și să aducă. Eu am făcut tot posibilul să aduc jucători la care nu se așteptau să vină”, a mai declarat Daniel Oprița.

Steaua, neînvinsă în 10 etape din Liga 3 

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei intră, după etapa a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 14 puncte dar cu un meci mai puțin. Partida echipei care a eliminat Rapid din Cupa României e programată sâmbătă.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2020, 15:45 Liga 3
Pe aceeași temă