VIDEO | Planurile Stelei pentru anii următori. Nu numai promovările primei echipe sunt obiectivele clubului, ci și academia. Ștefan Iovan: ”Vrem să redevenim cunoscuți în Europa și cu jucătorii pe care-i creștem”

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2020, 14:26 Liga 3
VIDEO | Planurile Stelei pentru anii următori. Nu numai promovările primei echipe sunt obiectivele clubului, ci și academia. Ștefan Iovan: ”Vrem să redevenim cunoscuți în Europa și cu jucătorii pe care-i creștem”

Steaua are obiective importante pentru anii următori. Nu numai promovările sunt țintele declarate ale clubului, ci și creșterea de copii și juniori, care să aducă un plus primei echipe pe viitor. Ștefan Iovan, șeful Centrului de Copii și Juniori Steaua, a vorbit pe seama progreselor care se fac la academie.

Ștefan Iovan: ”La Steaua se mișcă lucrurile, sperăm ca și echipa mare să promoveze etapă de etapă în eșaloanele superioare” 

Fostul mare fotbalist al ”militarilor” vrea ca Steaua să ajungă o academie redutabilă în campionatele ”under”, acolo unde pot participa tinerii pe care clubul îi crește. În opinia sa, doar așa aceștia pot face peste ceva ani trecerea la prima echipă și pot reprezenta un argument favorabil performanței.

Îmi doresc să fim sănătoși, să avem un centru foarte puternic, să lăsam în urmă și noi ce am primit de la club. Momentam avem un centru, dar pe viitor vom avea o viitoare academie, la fel de mare, așa cum e numele Steaua. Îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă, copiii să fie sănătosi.

Aceste lucruri pe care le facem aici să intre în cât mai multe case, părinții să vină la Steaua cu copiii pentru că avem o bază extraordinară. La Steaua se mișcă lucrurile, sperăm ca și echipa mare să promoveze etapă de etapă în eșaloanele superioare.

Avem o bază extraordinară, avem oameni care au proiecte, care au grijă de copii în așa fel încât să nu dezamăgim pe nimeni, iar viitoarea academie să devină una dintre cele mai puternice din România. Asta vrem toți (n.r. – promovarea Stelei), ne dorim asta! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Să ajungem în primul eșalon! Îndemn pe toată lumea să vină la stadion, e o bijuterie de stadion. Vreau ca echipa mare să promoveze, să-i readucem pe oameni pe stadion, pe copii, pe părinți, pentru că Steaua e cel mai mare nume din România”, a spus Ștefan Iovan pentru Steaua TV.

Ștefan Iovan: ”Sper să promovăm cât mai mulți jucători. Steaua a avut performanțe” 

Ștefan Iovan vrea ca Steaua să adune cei mai mulți tineri promițători din România, iar apoi să redevină recunoscută pentru faptul că scoate ”pe piață” fotbaliști valoroși din propria pepinieră.

Sper să promovăm cât mai mulți jucători. Steaua a avut performanțe. Și noi, ca alte academii din Europa, avem sprijinului clubului, așa încât echipa să redevină cunoscută în Europa cu proprii jucători crescuți din propria academie”, a mai spus Ștefan Iovan.

Steaua debutează în 2021 împotriva ocupantei locului 2, FCSB 2 

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei a intrat, după etapa a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 16 puncte.

În prima rundă din 2021, la jumătatea lunii martie, Steaua va juca pe teren propriu în derby-ul primelor două clasate, cu FCSB 2. În tur, ”militarii” s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat în prelungiri.

Foto și Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-promisiuni-multe-la-steaua-pe-final-de-an-bogdan-chipirliu-si-emilian-pacionel-le-garanteaza-fanilor-promovarea-in-liga-2-vrem-sa-fim-cat-mai-sus-peste-trei-ani-19162051

https://liga2.prosport.ro/liga-3/george-ogararu-numit-manager-la-steaua-imi-doresc-foarte-mult-sa-cream-un-model-pentru-romania-19159926

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2020, 14:26 Liga 3
Pe aceeași temă