VIDEO | În stilul marilor fotbaliști! Gol superb în Liga 3, în partida Flacăra Moreni – SC Popeşti Leordeni. Alin Pătrașcu a acaparat atenția

Andrei PASCU 01 Nov. 2022, 12:44 Liga 3
VIDEO | În stilul marilor fotbaliști! Gol superb în Liga 3, în partida Flacăra Moreni - SC Popeşti Leordeni. Alin Pătrașcu a acaparat atenția

Ultima etapă a turului Ligii 3, a 10-a, a oferit câteva goluri spectaculoase, iar una dintre execuții i-a aparținut lui Alin Pătrașcu, care a contribuit la victoria echipei sale, SC Popeşti Leordeni, pe terenul formației Flacăra Moreni, scor 3-2.

A reușit un gol de generic, de la aproximativ 35 de metri, exact în vinclu.

Alin Pătrașcu, reușită splendidă în Flacăra Moreni – SC Popeşti Leordeni

Alin Pătrașcu a marcat la puține minute după începutul meciului, în minutul 8, când SC Popeşti Leordeni era deja condusă. A primit o pasă, a făcut câțiva pași prin care și-a poziționat mingea perfect pentru un șut cu stângul care s-a dus, parcă pus cu mâna, exact în vinclul porții gazdelor de la Moreni. A fost o execuție în stilul marilor fotbaliști.

SC Popeşti Leordeni, victorie cu 3-2 în fața echipei Flacăra Moreni. Alin Pătrașcu, decisiv cu execuția sa

Pătrașcu a punctat la scorul de 1-0 pentru Flacăra Moreni, care deschisese scorul în minutul 4, prin Adrian Predescu. La pauză scorul a fost 1-1, dar în partea secundă s-au mai marcat trei goluri. SC Popeşti Leordeni a făcut 2-1 în minutul 59, prin Rafael Trandafirescu, dar gazdele au revenit și au egalat în minutul 71, prin Claudiu Niculăescu.

Victoria a fost adusă pentru formația din Popeşti Leordeni de Rafael Trandafirescu, care a făcut dubla în urma reușitei din final, din minutul 90.

SC Popeşti Leordeni se bate pentru promovare, Flacăra Moreni pentru evitarea retrogradării

Referitor la situațiile celor două echipe la finalul turului Seriei 4 din Liga 3, SC Popeşti Leordeni este pe locul 2, cu 19 puncte după nouă meciuri, la egalitate cu liderul CS Tunari.

Flacăra Moreni este pe locul 8, cu 10 puncte, devansând doar Muscelul Câmpulung Elite, care a adunat numai 4 puncte.

Seria 4 din Liga 3 este formată din nouă echipe după retragerea formației Astra.

Andrei PASCU 01 Nov. 2022, 12:44 Liga 3
Pe aceeași temă