Farul a bătut palma cu un mijlocaș care a dat probe la Ajax și a marcat în Europa League. Alți doi foști campioni ai României pot ajunge la Constanța

Farul a bătut palma cu un mijlocaș care a dat probe la Ajax și a marcat în Europa League.** Alți doi foști campioni ai României pot ajunge la Constanța

Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al FC Farul, a declarat că a bătut palma cu mijlocașul de 29 de ani Onișor Mihai Nicorec. „Ne-am înțeles din toate punctele de vedere, iar jucătorul este la Constanța. În continuare, vom mai aduce fotbaliști”, a spus Giani Nedelcu.

Născut la Târgu Lăpuș, pe 28 martie 1986, Nicorec are 1,74 m și joacă mijlocaș dreapta, iar ultima dată a figurat în lotul echipei maghiare de primă ligă Gyori ETO FC. În 2003, la 17 ani, a câștigat concursul „Drumul spre glorie”, ceea ce i-a adus o perioadă de pregătire și teste în Olanda, la clubul Ajax Amsterdam. Nu a rămas însă acolo, ci a semnat în țară, cu Rapid, însă a jucat numai la Rapid II, având și ghinionul mai multor accidentări.

A evoluat și la Minerul Lupeni, iar în sezonul 2009/2010 a fost achiziționat de Gyori ETO FC, cu care, în ediția 2012/2013, a ieșit campion al Ungariei. În țara vecină, a jucat și la formația secundă a lui Gyori, dar și la Zalaegerszegi TE (în prima ligă). Cu Gyori a evoluat și în cupele europene, în ediția 2010/2011, susținând cinci meciuri și înscrind de două ori, în confruntările cu Nitra (din turul întâi preliminar) și FC Atyrau (din turul doi preliminar).

Acorduri cu fotbaliști care au evoluat în Liga Campionilor

Aseară, pe pagina de Facebook „FC Farul Constanța 1920” s-a anunțat că FC Farul a căzut de acord cu încă trei jucători: Alin Pătrașcu (mijlocaș, 25 de ani) – în sezonul trecut a jucat la ACS Berceni; Răzvan Pădurețu (34 de ani) – trei titluri de campion al României (două cu Dinamo, unul cu Unirea Urziceni), a jucat cu formația ialomițeană în Liga Campionilor și Europa League și cu Dinamo în Cupa UEFA; Epaminonda Nicu (35 de ani) – campion cu Unirea Urziceni, cu care a jucat în Liga Campionilor, iar apoi în Europa League.

Se pun în vânzare abonamentele

Începând de luni, 27 iulie, FC Farul va pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2015/2016 al Ligii a II-a, prețurile fiind următoarele: 100 de lei – la tribune, 50 de lei – la peluze. Cei care vor achiziționa abonamente până pe 22 august vor primi în plus un abonament gratuit în același sector. Tuturor posesorilor de abonamente li se va oferi la primul meci și o fotografie a lotului cu autografele jucătorilor. Totodată, pe 15 august va fi deschis magazinul oficial al clubului.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă