VIDEO | Gol desprins din jocurile video în Liga 3! Alexandru Giurgiu, reușită de la punctul de la mijlocul terenului în CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2022, 18:43 Liga 3
VIDEO | Gol desprins din jocurile video în Liga 3! Alexandru Giurgiu, reușită de la punctul de la mijlocul terenului în CS Ocna Mureș - Sănătatea Cluj

Partida dintre CS Ocna Mureş și Sănătatea Cluj, din etapa a 4-a a play-out-ului Seriei 9 din Liga 3, s-a terminat în favoarea gazdelor, care s-au impus fără probleme, cu scorul de 4-0! Omul meciului a fost Alexandru Giurgiu, care a reușit un gol fabulos.

Alexandru Giurgiu, gol de la mijlocul terenului în CS Ocna Mureş – Sănătatea Cluj

În ultimele etape, în Liga 3 s-a marcat des în urma unor execuții spectaculoase, ceea ce s-a întâmplat și în cea mai recentă rundă a diviziei, în confruntarea dintre CS Ocna Mureş și Sănătatea Cluj. Momentul a avut loc în minutul 33, iar autorul fazei care a furat toate privirile este Alexandru Giurgiu.

El a marcat, după o recuperare a CS Ocna Mureş, cu o execuție de senzație, exact de la punctul de la mijlocul terenului. Giurgiu l-a văzut ieșit pe portarul Sănătății Cluj, care se afla dincolo de 11 metri, și nu a ținut cont de distanță. A șutat fără să stea pe gânduri și a înscris.

Alexandru Giurgiu reușise anterior un gol frumos și din lovitură liberă

Jucătorul echipei din Ocna Mureş părea a fi în formă încă din minutele trecute, pentru că tot el a deschis scorul, tot în urma unei execuții individuale de excepție. În minutul 26, Alexandru Giurgiu marcase superb dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

După dubla spectaculoasă a acestuia, CS Ocna Mureș a mai punctat de două ori, pe finalul confruntării cu Sănătatea Cluj, prin Andrei Ceaca (minutul 85) și Andrei Vasinc (minutul 89).

CS Ocna Mureş, a doua în play-out-ul Seriei 9 a Ligii a 3-a

Victoria o menține pe locul 2 pe CS Ocna Mureş în play-out-ul Seriei 9 a Ligii a 3-a, dar a reușit să se distanțeze de ”virușii” verzi, care ocupă locul 3, la cinci puncte. Liderul ierarhiei este Gloria Bistriţa Năsăud, 31 de puncte, locul 4 este ocupat de Avântul Reghin (22 de puncte), pe 5 se află Unirea Alba Iulia (16 puncte), iar ultima clasată este Sticla Arieșul Turda (15 puncte).

Foto și video: Tavi Macarie

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2022, 18:43 Liga 3
Pe aceeași temă