Vând acoperișul de la stadion la fier vechi!

16 Jun. 2009, 13:56 Liga 3

Criză mare la echipa CS Vulcan, retrogradată în liga a patra, după un sezon plin de probleme atât de ordin financiar cât și material. Oficialii nu au găsit soluția salvatoare, chiar dacă o parte dintre ei veneau cu bani de acasă. Pentru  a ieși din criză vulcănenii nu duc lipsă de idei, din contră recurg la tot felul de metode pentru a face un ban cinstit. Astfel surse din cadrul clubului spun că oficialii au tăiat o parte din acoperiș pentru a-l duce la fier vechi.

 

„Acoperișul era oricum în paragină și devenise un pericol. S-a tăiat cam 10 la sută din el pentru a fi dus la fier vechi. Vor să ia bani să facă țeava de la apa caldă. Nu e rea intenția, dar știți cum se spune cu o floare nu se face primăvară”,a spus o sursă de la club.

Jucătorii i-au scris nu de mult o scrisoare președintelui Nica prin care i-au solicitat să-i ajute să-și ia salariile, dar deocamdată aceștia nu au primit nici un răspuns.

 

„Nu ne-am luat banii. Suntem tot restanțieri. Din păcate sunt jucători care nu au evoluat și au luat bani în avans, iar noi care am jucat nu am luat mai nimic. E haos total la echipă și cred că unii dintre conducători s-au bucurat că am retrogradat și au scăpat de o grijă”,a spus unul dintre jucătorii ce au dorit să-și păstreze anonimatul.

Miercuri se pare că va avea loc o nouă ședință la club în care se va analiza situația de criză de la echipă. „Eu unul nu cred că mă voi mai prezenta. Îmi pare rău că echipa a retrogradat, eu mi-am dat silința”,a spus organizatorul de competiții, Daniel Dodenciu.

 

Antrenorul Dumitru Marcu a  declarat printre altele că nu știe dacă va mai continua. „Eu i-am ajutat pentru că le-am promis și m-am ținut de cuvânt, dat adevărul este că nici nu s-au implicat cei din conducere. În ultimele luni nici măcar nu mai veneau pe la meciuri să-i susțină pe jucători. După părerea mea echipa putea fi salvată”, a declarat tehnicianul. 

Articol scris de Loredana Juglea
 

16 Jun. 2009, 13:56 Liga 3
Pe aceeași temă