UTA speră să încheie frumos anul, cu o victorie la Hunedoara. „Altceva nu ne interesează”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2014, 17:42 Actualizat: 21 Nov. 2014, 17:54 Liga 3
UTA speră să încheie frumos anul, cu o victorie la Hunedoara.  „Altceva nu ne interesează”

Utiștii lasă în urmă regretele provocate de ultimul rezultat și au plecat, în jurul prânzului, la Hunedoara. Acolo se încheie anul fotbalistic al trupei lui Roli Nagy, care a ordonat final victorios: „Am pierdut puțin teren, dar cu o victorie la Hunedoara suntem aproape. Și mai avem un retur, o vacanță, apoi pregătirea pentru cele 12 etape din retur, să fim noi echipa care va promova la finalul acestui sezon!”.

Fostul mijlocaș și-a studiat adversarul, știe la ce să se aștepte, așa că a făcut apel la trupa lui să facă totul să se întoarcă acasă învingătoare. „Și contracandidatele și noi mergem după 3 puncte, indiferent de adversar, de teren, de condițiile meteo. Sperăm într-o bucurie pentru noi, pentru suporteri, să încheiem frumos anul, așa cum l-am început. Hunedoara început bine, a avut o perioadă de probleme, iar acum vine după victorie în deplasare. Cum au simțit-o jucătorii și noi toți, fiecare se mobilizează în plus când joacă împotriva UTA-ei. Au în componență jucători care au activat în zonă, nu va fi ușor, dar care meci a fost ușor? Contează să ni-l facem ușor”, a punctat tehnicianul arădean.

Utiștii, categorici înainte de Hunedoara: „Victorie, altceva nu ne interesează!”

Pentru prefața meciului de la Hunedoara, Claudiu Drăgan și Roland Nagy le-au dat cuvântul la doi dintre fotbaliștii cu prezențe constante în acest sezon – Marius Chindriș și Richard Filaret. Întreaga tabără arădeană e conectată la ultima etapă a turului și a lăsat în spate egalul de săptămâna trecută.

„Cum se spune, ultima impresie contează. E meci dificil, trebuie neapărat să-l câștigăm, restul nu ne interesează. Avem un semieșec acasă, mergem să luăm cele 3 puncte!”, a decretat Chindriș.

„E ultima etapă și vrem să intrăm în vacanță cu gustul victoriei. Vrem și trebuie să câștigăm la Hunedoara. Ne așteptăm la o mobilizare foarte bună din partea lor, metaforic, să moară pe teren. Dar avem puterea să luăm cele 3 puncte și să ținem aproape. Poate terminăm chiar pe locul 2, mingea e rotundă”, a completat Filaret, care a jucat la Hunedoara o jumătate de sezon acum câțiva ani.

„Meciul de la Hunedoara e de importanță aparte, mai ales după remiza de sâmbăta trecută. Nu ne dorim altceva decât cele 3 puncte”, a concluzionat Claudiu Drăgan.

Meciul din etapa a 13-a a Ligii 3 dintre FC Hunedoara și UTA Bătrâna Doamnă se joacă sâmbătă, de la ora 14:00.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2014, 17:42 Actualizat: 21 Nov. 2014, 17:54 Liga 3
Pe aceeași temă