U – CFR se joacă după trei ani, în Liga a 3-a, chiar în prima etapă. Sabău are însă o mare dezamăgire și amenință că pleacă

Vlad MĂCICĂȘAN 16 Aug. 2017, 18:16 Liga 3
U - CFR se joacă după trei ani, în Liga a 3-a, chiar în prima etapă.** Sabău are însă o mare dezamăgire și amenință că pleacă
  • Fanii lui U Cluj își fac încălzirea pentru adevăratele derby-uri în prima etapa din Liga a III-a, cu CFR 2.
  • Managerul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, amenință pentru prima dată că va părăsi proiectul dacă nu se construiește baza de pregătire pe care a gândit-o.

 

Drumul Universității Cluj către Liga 1 trece prin al treilea eșalon în acest an. Echipa „șepcile roșii” este principala favorită la promovare în serie, dar va da peste CFR mai repede decât preconiza. Echipa secundă a clubului din Gruia a fost acceptată în Liga a III-a de FRF, în stagiunea ce va începe la finalul lunii august. Astăzi a avut loc tragerea la sorți a partidelor, iar primul U – CFR 2 se va disputa chiar în runda întâi, pe Cluj Arena.

CFR poate să trimită la echipa a doua jucătorii care nu intră în vederile primei echipe, astfel este de așteptat ca unii dintre jucătorii din lotul lui Dan Petrescu să fie trimiși la jocul cu Universitatea Cluj.

Sabău, primul semnal de alarmă

Deși Universitatea Cluj este în cărți pentru îndeplinirea obiectivului de la reînființarea echipei, acela de a ajunge din nou în Liga I, fanii clujenilor au primele motive de îngrijorare. Ioan Ovidiu Sabău este supărat pentru că încă nu s-a început proiectul de construcție a bazei de pregătire, pe care el l-a gândit. Sabău spune chiar că ar putea pleca dacă lucrurile nu se vor mișca din acest punct de vedere.

„E foarte bine că promovăm că avem echipă bună, dar sunt dezamăgit pentru că batem pasul pe loc. Poate la anul nici nu veți mai discuta cu mine pentru că obiectivul meu principal ăsta a fost, să reușeșc să facem această bază. Nu vreau să înțeleagă lumea greșit, dar e un semnal de alarmă pe care îl trag în acest moment. Noi nu avem nimic al nostru. U Cluj are nevoie de această bază și ea nu există și nici nu se va face nimic în acest sens, în perioada următoare. Sper să reușim să mai atragem oameni lângă noi pentru că aici sunt investitori capabili. Sau să facem un împrumum, nu știu, mai vedem”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

Articol scris de Vlad MĂCICĂȘAN

 

 

Vlad MĂCICĂȘAN 16 Aug. 2017, 18:16 Liga 3
Pe aceeași temă