Surpriză la CS Tunari! Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 s-a despărțit de antrenorul Valentin Negru. Motivul rupturii de ”principal”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2022, 22:18 Liga 3
Surpriză la CS Tunari! Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 s-a despărțit de antrenorul Valentin Negru. Motivul rupturii de ”principal”

Decizie aparent surprinzătoare luată joi, 3 noiembrie, de CS Tunari, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 după 10 etape.

Echipa ilfoveană care în sezonul trecut a pierdut barajul decisiv de promovare în Liga 2 cu Progresul Spartac s-a despărțit de antrenorul Valentin Negru, pe care l-a numit în vară.

CS Tunari s-a despărțit de antrenorul Valentin Negru

CS Tunari a anunțat oficial despărțirea pe cale amiabilă de Valentin Negru, sub comanda căruia echipa a disputat 11 meciuri oficiale, zece în campionat și unul în Cupa României, și a înregistrat șapte victorii (inclusiv acel 19-0 cu Astra anulat după abandonul fostei campioane), un egal și trei eșecuri, printre acestea fiind și cea cu Dinamo din Cupă.

Despărțirea dintre club și fostul rapidist s-a produs după ce în weekendul trecut echipa a remizat in extremis pe teren propriu cu nou-promovata CS Dinamo (scor 2-2), formație în fața căreia pierduse în prima etapă a sezonului, 1-2 în ”Ștefan cel Mare”.

”Oficial!
Arsenal Tunari și Valentin Negru au reziliat astăzi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 40 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.
Valentin Negru a pregătit echipa noastră în 10 partide oficiale în acest sezon (9 în campionatul Ligii a lll-a și unul in Cupa României Betano), în care a obținut 6 victorii, 1 rezultat de egalitate și a pierdut de 3 ori.
Clubul nostru îi mulțumește pentru tot lui Vali Negru și îi urează mult succes in continuare!
Mulțumim, Vali!”, a informat CS Tunari pe pagina sa de Facebook.

Valentin Negru a fost numit antrenor principal la CS Tunari în vară, înaintea noului sezon de Liga 3, după ce clubul a decis să nu mai continue cu Marcel Abăluță.

Vali Negru a cerut rezilierea

Spuneam că despărțirea este aparent surprinzătoare, având în vedere că echipa din Tunari este lider în Seria a 4-a a Ligii 3.

Din informațiile Liga2.ro, ultimele rezultate înregistrate au tensionat atmosfera în cadrul echipei, iar Negru nu a mai putut să se impună în fața jucătorilor experimentați din lot.

Totul a pornit de la eșecul cu SC Popești Leordeni (scor 0-1), principala contracandidată la prima poziție, în penultima etapă a turului. A urmat apoi o victorie chinuită cu ACS Muscelul Câmpulung Elite (scor 1-0), ultima clasată, iar în ultima rundă, cea din weekendul trecut, a obținut un egal pe final cu CS Dinamo, după ce a fost condusă în două rânduri.

Potrivit surselor Liga2.ro din cadrul clubului ilfovean, Negru n-a mai rezistat tensiunii de la echipă, a considerat că nu mai are niciun viitor la Tunari, a solicitat rezilierea acordului, iar conducerea a fost de acord.

Reacția lui Valentin Negru o poți citi aici.

Alin Ilin asigură interimatul în cele patru meciuri pe care CS Tunari le mai are de disputat în 2022

CS Tunari nu-și va numi un nou antrenor principal în ultimele patru meciuri rămase de disputat în acest an 2022, echipa urmând a fi condusă de antrenorul secund Alin Ilin, cel care asigură interimatul, ajutat de antrenorul cu portarii Corneliu Fulga.

După anularea rezultatelor echipei Astra, numai înfrângeri, retrasă cu o etapă înainte de finalul turului, Seria a 4-a a Ligii 3 este condusă de CS Tunari cu 19 puncte și golaveraj 22-6, fiind egalată în ultima etapă de SC Popești Leordeni, care are un golaveraj inferior, 16-11.

În 2022, Tunariul mai are meciuri cu FC Pucioasa (sâmbătă, ora 14:00, acasă), Unirea Bascov (deplasare), Flacăra Moreni (acasă), în etapa a 14-a stă, fiindcă ar fi trebuit să joace cu Astra, și în ultima rundă din acest an primește vizita celor de la FCSB 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-demareaza-proiectele-dupa-anuntarea-noului-actionariat-sunt-analizate-mai-multe-variante-de-antrenor-iar-doi-jucatori-straini-au-fost-convinsi-sa-vina-planul-pentru-academie-si-19252033

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ion-gurgu-planuri-pe-termen-mediu-si-lung-ca-manager-la-sr-brasov-ne-dorim-sa-fim-un-model-de-club-prin-munca-transparenta-si-profesionalism-nimic-altceva-19252003

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-in-stilul-marilor-fotbalisti-gol-superb-in-liga-3-in-partida-flacara-moreni-sc-popesti-leordeni-alin-patrascu-a-acaparat-atentia-19251893

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minune-la-braila-dacia-unirea-a-fost-preluata-de-actionari-straini-iar-omul-care-i-a-descoperit-pe-ezequiel-lavezzi-diego-milito-sau-luca-toni-a-fost-numit-presedinte-antrenorul-va-fi-strain-iar-19251866

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-10-14-meciuri-se-disputa-astazi-in-prima-runda-a-returului-19251419

Marius ANGHEL 03 Nov. 2022, 22:18 Liga 3
Pe aceeași temă