Zotic, înnebunit de Florin Chivulete la meciul de la Afumați: „A vrut să se răzbune. Bine că l-am dat afară”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 15:40 Stiri
Zotic, înnebunit de Florin Chivulete la meciul de la Afumați:**

FCM Târgoviștea a suferit weekend-ul trecut, în etapa a 5-a a Ligii a III-a, cea mai severă înfrângere din acest campionat. Echipa antrenată de Haralambie Becheanu a pierdut cu 5-1 pe terenul celor de la Afumați.

La meciul din Ilfov, finanțatorul echipei dâmbovițene, Ghiorghi Zotic (foto mare), a luat loc pe bancă, loc unde a urmărit desfășurarea evenimentelor alături de Becheanu. Agitat pe toată durata partideni, oficialul a fost nemulțumit de arbitraj, dar și de observatorul de arbitri. „Mi-a dat penalty în minutul trei, când faultul a fost comis cu un metru în afara careului. Am înnebunit, nu se dă așa ceva”, și-a început Zotic recitalul.

„Niște papagali, n-am văzut așa ceva în viața mea”

Cele mai multe reproșuri ale finanțatorului de la Șotânga nu s-au îndreptat doar către centralul Mădălin Penciu (Giurgiu), ci au mers și în direcția observatorului de arbitri Florin Chivulete (foto mic).

„A fost Chivulete ăsta, probabil a vrut să se răzbune că l-am dat afară. Bine că l-am dat. M-au tot luat pe mine, că de ce mă scol de pe bancă, să nu se mai scoale antrenorul. Ă‚la (n.r. antrenorul Afumațiului), al dracu, a stat numai la jumătatea terenului. Niște papagali, n-am văzut așa ceva în viața mea. Penciu e un arbitru crescut de Chivulete. Nu mor eu din asta, dar nu-i prind aici, când vin la Șotânga?”, a transmis Zotic.

Zotic suspină după Anghelinu: „Dormea cu regulamentul sub cap”

Încă de săptămâna trecută, finanțatorul Municipalului a primit o veste proastă. Delegatul echipei, Severin Anghelinu, a anunțat că se retrage de la echipă, întrucât starea de sănătate nu îi mai permite să-și facă treaba așa cum ar trebui. Zotic a anunțat cine îi va lua locul lui Anghelinu: „Delegat este Mircea Remus, numai că el nu poartă cravată, dar nu e nicio diferență. Domnul Anghelinu este o pierdere, fiindcă ne ajuta cu experiența. El dormea cu regulamentul sub cap. Ne-am obișnuit cu el, o să ne fie greu”.

Cine se dă cu capul în perete de ciudă la Șotânga?

La final, patronul FCM-ului a ținut să anunțe și următorul produs de top al echipei din Șotânga. „Am unul acum la echipa a doua, George Braghidin, dar noi îi zicem Messi. Are vreo 13, 14 ani băiatul, dar o să fie mult peste Popa. Are niște lovituri de te dă pe spate, te distruge. Când nu dă două goluri într-un meci, se dă cu capul în perete de ciudă”, a încheiat Zotic.

Articol și foto de Mădălin RĂ‚DUCU (Jurnal de Dâmbovița)

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 15:40 Stiri
Pe aceeași temă