Vulturii Lugoj caută soluții pentru defensivă!

Mihai Andries 22 Jan. 2013, 16:48 Stiri
Vulturii Lugoj** caută soluții pentru defensivă!

Antrenorul nou promovatei timișene nu se așteaptă la minuni în această iarnă. Remus Steop încearcă înregimentarea de noi jucători în urma unor pierderi importante, în special în axul central al apărării. Precum celor de la Flacăra, lugojenilor le-ar surâde o colaborare cu ACS Poli. Vulturii au fost harnici, s-au reunit săptămâna trecută, dar întâmpină greutățile specifice trupelor de C de la noi. Doi jucători și-au manifestat dorința de a pleca, Șerban (în Rep. Moldova) și Rebenciuc (Italia), Patrona se gândește din nou să renunțe la activitate iar fundașii centrali Ștreangă și Solomon vor rata returul. Primul s-a operat iar al doilea are probleme la ligamente.

„Ne pregătim la Lugoj, încercăm să respectăm programul stabilit în funcție de cum se așează lucrurile. Vrem cooptarea unor jucători noi în lot, să stabilim cantonamentul. Așteptările nu pot fi foarte mari în privința acestuia, sunt probleme ca peste tot”, a declarat Remus Steop, tehnicianul „vulturilor”.

Așadar, Lugojului nu i-ar strica câteva achiziții, posturile de fundaș central fiind în principal vizate. Antrenorul Remus Steop va testa tineri fotbaliști în perioada următoare iar personal nu ar refuza o colaborare cu ACS Poli. „Din punctul meu de vedere sunt de acord cu orice colaborare cu Poli, mai ales că s-a reorganizat cu rezultate foarte bune. Îmi doresc normal ca și condițiile să fie mai bune”, a precizat Steop.

Vulturii Lugoj (locul 10 în C4) vor disputa primul amical în următorul weekend, cu o trupă de ligă inferioară. Steop sperând cu această ocazie să testeze câțiva jucători noi înaintea cantonamentului despre care deocamdată nu se știu prea multe.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 22 Jan. 2013, 16:48 Stiri
Pe aceeași temă