„Virușii” au intrat în zona periculoasă, dar se întăresc cu un jucător din Liga 2

25 Mar. 2012, 09:37 Stiri

Sănătatea Cluj a pierdut vineri la Ungheni împotriva formației locale, Unirea, și se află pe poziția a 10-a în clasament, la 3 puncte peste linia de retrogradare.

„Virușii verzi” au început jocul cu următoarea formație: Cârlan – Bucur, Pop, Simioancă, Miclăuș – Hoca, Văidean, Nicula, Ioniță – Cl. Rus, Gaspar.
Au mai intrat Sorin Vădana, Crișan, Ghiorma și Albu.

Unirea Ungheni a condus cu 2-0, iar pentru clujeni a redus diferența Gaspar în minutul 80.

Antrenorul Marius Semeniuc pune înfrângerea pe seama greșelilor din apărare, considerând că jocul echipei a fost unul bun. „Am întâlnit un adversar bun, dar diferența a fost făcută de greșeli personale. Am arătat rău în spatele terenului, dar per total am făcut un joc bun. Trebuie să rezolvăm acasă problema punctelor și să aducem puncte și de afară”, spune tehnicianul

A debutat Vădana

Pentru Sănătatea Cluj a debutat Sorin Vădana, un fotbalist de 17 ani. Jocul acestuia l-a mulțumit pe antrenor, care îl consider un jucător de viitor.
„A avut un debut bun și a demonstrat că poate fi o variantă. S-a implicat în joc și a făcut multe faze interesante”, spune Semeniuc.

Lucian Perde va semna luni

Pe ultima sută de metri, „virușii” au reușit să perfecteze un transfer de marcă. Lucian Perde, un fotbalist originar din Cluj, dar care a jucat ultima dată la CS Otopeni, va semna luni cu Sănătatea Cluj.

Articol scris de Mihai CINPOERU

25 Mar. 2012, 09:37 Stiri
Pe aceeași temă