VIDEO! Sporting s-a impus la limită în derby-ul cu Bucovina

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 10:27 Stiri
VIDEO!** Sporting s-a impus la limită în derby-ul cu Bucovina

Atmosfera siberiana pe stadionul Areni, acolo unde aproximativ o suta de spectatori temerari au infruntat ieri dupa-amiaza viscolul pentru a asista la derbyul local dintre Sporting Suceava si Bucovina Radauti, meci contand pentru etapa a 16-a din cadrul seriei intai a Ligii a 3-a. Trupa condusa de Mihai Gurita si Marin Barbu s-a impus in final, cu scorul de 1-0, si a urcat astfel pana pe locul 5 in clasament.

„Alb-verzii” s-au acomodat mai repede cu starea terenului, acoperit cu zapada pana la glezne, si au tras primul semnal de alarma la poarta radautenilor inca din minutul 4, cand Azaharioaie a reluat cu capul in bratele lui Butnariu o centrare venita de pe partea stanga. Fara replica din partea adversarilor, Sporting si-a trecut in cont alte doua sanse de a deschide scorul prin tanarul Nechitoaia, care mai intai a ciupit transversala, iar mai apoi a fost blocat de portarul oaspetilor. Cea mai mare ocazie de gol a venit insa in minutul 18, cand Kuruc a trimis pe langa tinta, din trei metri, o minge centrata din corner. Pe finalul primei reprize, a sosit randul lui Bagu sa-si incerce tirul, dar executiile fundasului de banda al gazdelor au ramas fara niciun rezultat pe tabela de marcaj, ramasa inghetata la scorul de 0-0 pana la pauza.

Bucovina a parut ceva mai ofensiva la iesirea de la vestiare, portarul Pascal fiind dezamortit de Stoian cu o executie din lovitura libera, in chiar primul minut de la reluarea jocului. De partea cealalta, Butnariu a fost la randul sau la post si a retinut de sub transversala sutul frumos prins de Cutas. Multa mai prezenta in atac, Sporting a deschis in cele din urma scorul in minutul 70, cand Bagu a executat cu efect o faza fixa din coltul din dreapta al terenului, iar mingea a poposit in vinclul portii radautenilor. Gazdele isi puteau securiza victoria cu zece minute inainte de final, dar Butnariu a fost pe faza si a respins in corner un sut din interiorul careului expediat de ex-rapidistul Cainari. Scor final 1-0 pentru Sporting.

Sporting Suceava: Pascal – Pantea, Kuruc, Ivan, Bagu – Azaharioaiei, Apetri, Stanescu, Cainari – Nechitoaia, Cutas. Antrenor: Mihai Gurita. Au mai intrat: Suleru, Prichici, Moldovan si Longher.

Bucovina Radauti: Butnariu – Dutica, Hrimiuc, Breniuc, Tugui – Ionesi, Zaremba, Pasaila, Stoian – Viu, Agbleta. Antrenor: Lucian Burlacu. In repriza secunda au mai intrat: Vitu, Obreja, Rusu si Sadoveac.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 10:27 Stiri
Pe aceeași temă