VIDEO SCM Argeș a început cu stângul play-off-ul. Sinescu dă vina pe Istrate

Marius ANGHEL 18 Apr. 2014, 01:58 Stiri

SCM Argeș Pitești a primit ieri vizita celor de la Atletic Bradu, în primul meci ce a contat pentru etapa I a play-off-ului Ligii a III-a. Cele două echipe argeșene s-au „împiedicat” reciproc, rezultatul final, scor 1-1, nefiind satisfăcător pentru niciuna dintre echipe.

Elevii pregătiți de Valentin Sinescu au început slab partida și s-au văzut rapid conduși pe tabelă. În minutul 8, Cârstea a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Murineanu a reluat din interiorul careului fără nicio șansă pentru Vlăsceanu. Treziți la 0-1 pe teren propriu, gazdele au ieșit la joc, iar, în minutul 21, în urma unui contact între Ștefănescu și Albu, atacantul piteștenilor a cerut penalty, însă Istrate i-a acordat doar cartonașul galben pentru simulare.

Egalarea avea să vină în minutul 32. Tameș a executat un corner de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Andrei David, care a recentrat în careu, de unde Dulcea, nemarcat, a împins mingea în poartă.

Cu un minut înainte de pauză, Pâslaru a simulat o lovitură primită în față de la Dulcea, iar centralul Istrate l-a eliminat pe atacantul gazdelor.

În mitanul secund, Atletic a fost cea care a avut cele mai mari oportunități ce a înscrie, însă partida s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1. A fost un debut cu stângul pentru ambele echipe argeșene în încercarea de a prinde din urmă Chindia, liderul play-off-ului.

SCM Argeș Pitești – Atletic Bradu    1-1
Dulcea (32) / Murineanu (8)

SCM Argeș: Vlăsceanu – Dăruială, Dumitrache, B. Stancu, Baicu, Tameș, Panait (Nilă ”46), Delcea, Albu (Enache ”79), A. David (Petrescu ”70), Dulcea
Antrenor: Valentin Sinescu

Atletic Bradu: Gudea – Velianu, Ștefănescu, Pâslaru, A. Tănase, Mărgăritescu, Murineanu, Jenaru (C. Tănase ”80), Rădescu, Cârstea, Păun
Antrenor: Adrian Neaga

Cartonașe galbene: Baicu, Tameș, Albu / Mărgăritescu, Tănase C.
Cartonaș roșu: Adrian Dulcea (”45)

Sinescu: „Povestea acestui meci a fost scrisă de domnul Istrate”

„Înainte de meci am avut o discuție cu directorul sportiv, domnul Gabi Alexe, care mi-a relatat că în tur, același arbitru, după partida desfălurată aici și încheiată cu scorul de 4-1 în favoarea SCM-ului, a fost suspendat patru etape, el dezavantajând flagrant echipa oaspete. Eu am susținut că nu se va pripi apligând o tartivă lege a compesației. Se pare că Gabi a avut dreptate. El mi-a spus că vom fi taxați extrem de dur și iată că acest lucru s-a și întâmplat. Povestea acestui meci a fost scrisă de domnul Istrate, care atestă că este un arbitru submediocru. Cred că am avut un 11 metri ca lumina zilei la Albu, existând un contact evident. Mai cred că acel cartonaj roșu a fost acordat cu foarte mare ușurință. De altfel, jucătorul echipei oaspete s-a ridicat repede și a continuat jocul.”, a spus după joc Valentin Sinescu, antrenorul echipei din Pitești.

Neaga: „Meritam din nou să câștigăm și nu am făcut-o”

„Din punctual meu de vedere a fost un meci la discreția noastră, am zis și înainte de meci că este păcat că un oraș ca Piteștiul să nu aibă o echipă într-o divizie superioară. Îmi pare rău că a trebuit să-i încurc a doua oară pe cei de la SCM Pitești în drumul lor spre promovare, dar este al doilea meci în care echipa mai bună nu a câștigat pentru că și în ultima etapă din sezonul regulat tot echipa mea a fost mai bună. Meritam să câștigăm și îmi felicit băieții pentru modul cum au abordat acest meci. Mai departe o să jucăm toate meciurile la fel cum am făcut și în acest meci. Urmează meciul cu Fortuna pe care vreau să îl câștigăm.”, a declarat și Adrian Neaga, antrenorul formației din Bradu.

Articol scris de Andrei Zevedei
Foto și video: Sport Argeș

Marius ANGHEL 18 Apr. 2014, 01:58 Stiri
Pe aceeași temă