VIDEO! Livezile i-a pus piedică liderului Corona

08 Apr. 2012, 11:21 Stiri

Voința Livezile a arătat ieri că merită să rămână în Liga a treia, după o remiză, 0-0, cu Corona Brașov. Jucătorii lui Sava și Pârțiu au ținut piept echipei de pe locul 1 și cu mai mult curaj puteau chiar să câștige toate cele 3 puncte. Portarul Voivod a fost eroul meciului, apărând mingi foarte grele în ambele reprize. Scorul are valoare cu atât mai mare, cu cât s-a simțit și sprijinul acordat oaspeților de arbitrul Florin Marcu. Acesta a dus jocul deseori spre poarta Voinței, mai ales în partea secundă, când a acordat prea multe lovituri libere nejustificate în preajma careului livezean.

„Echipa a arătat că are valoare. E o remiză cât o victorie”, a spus Horațiu Pârțiu la final.

În ciuda jocului bun și al rezultatului mare ținând cont de adversar, suporterii nu au savurat pe deplin spectacolul echipei livezene, de la care așteaptă de multă vreme o victorie pe teren propriu. „Aceasta va veni în următoarea etapă. Să nu uităm că am avut până acum doar meciuri cu primele clasate”, a mai spus antrenorul divizionarei C.

Mai multe POZE

Voința: Voivod – Budecan, Nap, Diudea, Bugnar, Ștețco, R. Stan, Marc, Gotea, Sighiartău, Almiron. Au mai intrat: S. Rus, Rodriguez, Buta, Cristurean

Corona: Marc – Potceu, Martac, Dămoc, Avram, Chirciu, Munteanu, Tere, Câmpean, Marinescu, Ene. Au mai intrat: Coman, Postolache, Istrate.

Sursa: Sportul Bistrițean

08 Apr. 2012, 11:21 Stiri
Pe aceeași temă