VIDEO Gugulanii au desfăcut șampania. FC Caransebeș a promovat în Liga a 2-a după un meci de infarct

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:30 Stiri

Puștii de la Pandurii II Târgu Jiu s-au jucat cu nervii caransebeșenilor, dar au făcut și mai frumoasă victoria elevilor lui Gheju, care înseamnă și promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

FC Caransebeș s-a grăbit să-și ia la revedere de la Liga a III-a, astfel că Artean, omul pe care și-l dorește Metalul, a deschis scorul încă din minutul 7, cu un șut superb de la circa 17 metri, sub transversală. Cu zece minute înainte de pauză, oaspeții au ratat o șansă uriașă de a restabili egalitatea. La faza imediat următoare, a fost rândul caransebeșenilor să treacă pe lângă gol. Gorjenii au mai avut o situație excelentă de a înscrie în ultimele secvențe ale primului mitan, însă, cum se întâmplă în fotbal, ocaziile s-au răzbunat. FC Caransebeș a beneficiat de un penalty făcut de portarul din Târgu Jiu, iar căpitanul nostru, Suru, a executat magistral, înscriind cu o scăriță de toată frumusețea.

Soarta promovării părea încheiată după primele 45 de minute, dar tânăra echipă a Pandurilor a restabilit egalitatea în repriza secundă și făcut un stadion arhiplin să tremure. Dramatismul a atins cote maxime odată cu trecerea timpului, dar când mai erau exact zece minute din actuala stagiune a Ligii a III-a, Negoescu a lovit decisiv.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul promovării

Fluierul de final s-a lăsat mult așteptat, iar atunci când s-a auzit a început fiesta. Jucătorii au dansat în fața galeriei, care a aprins torțe, s-au desfăcut șampaniile, Dan Alexa, omul căruia i se datorează într-o mare măsură această promovare, fiind udat din cap până în picioare, și totul s-a încheiat cu parada mașinilor care i-au purtat pe jucători prin oraș. A fost o bucurie fără margini, la capătul unui sezon în care gugulanii au trecut de la agonie la extaz în mai multe rânduri. Primarul Marcel Vela a ratat petrecerea, fiind plecat în Cehia.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:30 Stiri
Pe aceeași temă