VIDEO! CS Oșorhei a încurcat liderul: 0-0 la Sebiș

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 13:11 Stiri
VIDEO! CS Oșorhei a încurcat liderul:** 0-0 la Sebiș

CS Oșorhei a furnizat surpriza primei etape din 2014 după ce a remizat, scor 0-0, pe terenul marii favorite la promovare, formația arădeană Național Sebiș. Partida putea face parte, cu lejeritate, din Campionatul Național de fotbal pe plajă, din cauza faptului că meciul s-a disputat pe un teren de nisip.

Chiar dacă pare un punct uriaș cucerit de bihoreni pe terenul liderului, în fapt au fost două pierdute pentru că marile ocazii de gol au aparținut echipei antrenate de Rudy Kovacs. Cu un lot remaniat și întinerit la parametrii maximi, CS Oșorhei a lăsat o impresie excelentă la re-startul sezonului.

De partea cealaltă, Național Sebiș a avut prima ocazie a partidei în minutul 7, când Dobricean a executat o lovitură liberă de la 20 de metri iar Sergiu Ghilea a respins în corner. A urmat imediat replica bihorenilor dar Ardelean a ratat o mare șansă de gol când a trimis slab în brațele lui Șoltez.

Tot CS Oșorhei putea da lovitura pe un atac rapid declanșat de viteza elaborată de Moise, însă a lipsit decizia pe ultima pasă. Gazdele au avut singura șansă mare de gol în minutul 34 când Morariu a trimis în bară din lovitură liberă. De altfel este remarcabilă rigurozitatea cu care Național Sebiș a obținut o serie de lovituri libere de la 18-20 de metri.

Nici în partea a doua Național Sebiș n-a reușit să-și impună dominarea în fața unei echipe bine organizate. CS Oșorhei a profitat din plin de spațiile libere iar în minutul 81 o diagonală a lui Ember l-a lăsat singur pe Chețan a cărui continuare a întârziat să vină și a fost blocat, la fel cum s-a întâmplat patru minute mai târziu la centrarea lui Moise de pe dreapta, pe colțul scurt doi jucători bihoreni fiind blocați de Șoltez.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Remarcabilă a fost și prestația lui Sergiu Ghilea care a reușit în prelungirile partidei să-l blocheze pe nou intratul Ighed și să păstreze tabela intactă. „A fost un meci de luptă din care ne-am ales cu un punct. Important e să continuăm noi bine, sâmbătă, acasă, cu Zalăul”, a spus Rudy Kovacs.

Național Sebiș – CS Oșorhei 0-0

Național: Șoltez – Mânecan, Morariu, Albert, Neacșu, – Beuran, Coțan, Dobricean, Chindriș – Blănaru și Mândrușcă (46 Bozian). Antrenor: Mihai Petcuț
CS Oșorhei: Ghilea – Matei, Pintea, Pop, Hering – Magda, Ember – Moise (83 Mladonizcky), Ov. Popa (74 Chețan), Ban, Ardelean (60 Ganea). Antrenor: Rudy Kovacs. Rezerve: Hava-Cornea, I.Popa, Junc.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa și Gheorghe Tarbă (toți din Baia Mare). Observatori FRF: Petre Mehedințu și Iulian Spătaru (ambii din Timișoara).

Rudy Kovacs, antrenorul CS Oșorhei, după egalul de la Sebiș

Mihai Petcuț, antrenorul Naționalului, după debutul cu stângul

„Părintele” fotbalului bihorean, Alexa Krenek

 

Sursa: eBihoreanul.ro

Video și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 13:11 Stiri
Pe aceeași temă