Victorie seacă

29 Oct. 2011, 13:51 Stiri

Echipă a extremelor ceea ce spune foarte mult despre valoarea grupului FC Hunedoara și-a arătat fața cea urâtă, vineri, la Petroșani. La doar o săptămână de la victoria categorică cu Flacăra Făget (5-0 n.r.) „alb-albaștrii” au avut o evoluție sub orice critică pe stadionul „Jiul” unde au făcut poate cel mai slab joc din actualul campionat!

Timp de 90 de minute elevii lui Aurel Șunda a trimis doar un singur șut pe poartă! prin Lucian Todea care în startul jocului a țintit bara transversală a porții apărate de Hotoboc (9′). În rest doar chin. Nici Jiul nu a strălucit însă băieții lui Marin Tudorache s-au dovedit a fi mai pragmatici. Scorul a fost deschis de vârful Florentin Șerban care a fructificat cu o lovitură de cap din opt metri mingea aruncată în careu din lovitură liberă de la mijlocul terenului de colegul său din ofensivă Hardău (34′).

Gazdele și-au majorat avantajul după pauză când Drida a transformat cu siguranță penalty-ul scos de Andrei Moldovan faultat în suprafața de pedeapsă de Alexandru Crețu (51′).

În ultimele șase minute Jiul a evoluat în inferioritate numerică. Introdus pe teren doar de șapte minute Tau a fost eliminat direct de „centralul” Eugen Gheorghioiu din Timișoara pentru un atac dur la centrul terenului asupra lui Șandru.

JIUL Petroșani 2 (1)
Hotoboc – Bertea (cpt.), M. Matei, Albert, Cruceru – Filipescu, R. Drăgoescu (46′ Filip, 77′ Tau), A. Moldovan (71′ Cărăvan), Drida – Hardău, Fl. Șerban (46′ Izzeldin)
Antrenor: Marin Tudorache.

FC Hunedoara 0 (0)
A. Ilie – Samoilă, Al. Crețu, Cuciula, M. Șandor (cpt.) – P. Păcurar (65′ Tiric), Dimcea (64′ Fl. Negru), L. Todea, Trășcan (78′ R. Muntean) – Ov. Popesc (53′ Magdaș), Șandru.
Antrenor: Aurel Șunda.
Eliminat: Tau (84′) – „roșu” direct.

Arbitru: Eugen Gheorghioiu. Asistenți: Andrada Aloman și Cristian Drăguț (toți din Timișoara).
Stadion „Jiul”. Spectatori: 600

articol scris de Sami Tamaș
foto de Andrei Bădescu

29 Oct. 2011, 13:51 Stiri
Pe aceeași temă