Victorie sau vin sancțiunile!

01 Sep. 2011, 12:23 Stiri
Victorie** sau vin sancțiunile!

După un început cu stângul în actualul sezon competițional Jiul Petroșani are șansa de a se revanșa, vineri, în fața liderului Millenium Giarmata.

Managerul clubului, Gigi Borugă, a anunțat că în cazul în care jucătorii nu vor câștiga atunci vor veni și sancțiunile.

„Data trecută i-am iertat pentru că echipa are nevoie de liniște și de reconstrucție, dar asta nu înseamnă că voi accepta la nesfârșit. Ori bat vineri, ori vor începe sancțiunile”, spune oficialul.

Dincolo de bilanțul slab, Jiul e „tulbure” pentru că echipele care i-au încurcat sunt două anonime în fotbalul românesc. Unirea Valea lui Mihai, cu care Jiul a remizat 2-2, și Flacăra Făget, în fața căreia alb-negrii au cedat acasă cu 0-1, sunt formații nou-promovate, aflate în premieră în eșalonul trei. Înainte de meciul că Giarmata „minerii” au chemat chiar preotul în persoană la stadion. Gabriel Bulf un apropiat al jucătorilor le-a făcut acestora o slujbă.

„Sperăm ca apoi lucrurile la echipă să intre pe un făgaș normal. Startul slab nu ne-a demoralizat, ci i-a adus pe jucători cu picioarele pe pământ. Acum, fotbaliștii sunt mai responsabili și sunt convins că se vor impune în meciurile pe care le vom disputa în următoarele trei etape”, a spus Huza.

Jiul va juca în etapa a III-a, vineri, 2 septembrie, acasă, cu lidera Millenium Giarmata, în etapa a IV-a, vineri, 9 septembrie se va deplasa la Nova Becicherecu Mic (locul 15 cu 0 puncte), iar în runda a V-a alb-negrii vor juca, pe teren propriu, cu FC Caransebeș (locul 7 cu 4 puncte).

articol scris de Loredana JUGLEA

01 Sep. 2011, 12:23 Stiri
Pe aceeași temă