Victorie pentru căpitanul Mureșan

04 Apr. 2012, 10:41 Stiri
Victorie pentru** căpitanul Mureșan

Olimpia a trecut cu bine și peste al patrulea hop al returului. Galben-albaștrii au învins cu 2-0 incomoda trupă din Tîrlungeni și au rămas la două puncte în spatele liderului, Corona Brașov.

Oaspeții veniți la Satu Mare cu gîndul de a ajuta liderul, Corona Brașov, echipă de la care a și primit întăriri în această iarnă, s-au văzut conduși încă din minutul 24 cînd Micaș a reluat din 6m o minge deviată de zid după o lovitură liberă de la 20m executată de Marinaș. Apoi fundașul Walter Heil a rezolvat problema învingătoarei cu o execuție superbă în minutul 40. Heil a reluat cu capul din interiorul careului o centrare venită de la Zsiga după o lovitură de colț.

„Mă bucur că am reușit să continuăm seria de victorii din retur și în plus Șuta n-a luat nici azi gol. E deja la al șaselea meci în care reușește această performanță și chiar i-am transmis în vestiar că aș vrea să o țină tot așa pînă la finalul campionatului” a spus la final antrenorul Tibi Csik care a recunoscut că băieții au acuzat o stare de oboseală în partea secundă după efortul depus la Livezile

„Am avut o zi mai puțin de recuperare iar sîmbătă la Livezile s-a jucat pe un teren greu, desfundat, care i-a întrebuințat serios pe băieți. Sper ca pînă la meciul cu Unirea Florești să ne refacem și să arătăm un fotbal de calitate” a mai spus Csik.

De altfel partida cu Unirea Florești se anunță a fi chiar mai dificilă decît cea de ieri cu Tîrlungeniul (locul 4). Echipa din Florești s-a întărit în iarnă cu jucători de la retrasa Arieșul Turda și cu antrenorul George Ciorceri.

Altfel, Zsiga a irosit în partea secundă cele mai mari ocazii pentru Olimpia în vreme ce la oaspeți Nicolae putea înscrie la cele două situații clare avute pe final. În plus, Unirea Tîrlungeni a evoluat cu un om mai puțin din minutul 70 când căpitanul Tatarciuc a fost eliminat pentru două „galbene”.
Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului jucător și antrenor de la Olimpia, Nicu Tăbăcaru, decedat în urmă cu zece zile.
Meciul a fost arbitrat bine de Claudiu Ștefănuți din Bistrița.

Olimpia a jucat cu Șuta – Moș, Mureșan, Heil, Homorozan – Molnar, Micaș, Villand, Zsiga – Marinaș, Feier. Au mai intrat Dănilă, Gavrilescu, Botoș și Hanus.

La mulți ani, Florin Mureșan!

Căpitanul Olimpiei, Florin Mureșan, și-a sărbătorit luni ziua de naștere iar colegii i-au dedicat lui victoria din partida cu Tîrlungeni. Mureșan și-ar fi dorit să înscrie ieri dar din păcate a irosit o situație bună în minutul 9 cînd a trimis peste poartă din 7m. S-a ales totuși cu un cadou…un cartonaș galben văzut în minutul 55 la o intrare neglijentă la mijlocul terenului la Nicolae.

Sursa: Satu Mare Sport

04 Apr. 2012, 10:41 Stiri
Pe aceeași temă