Victorie dintr-un gol

24 Oct. 2011, 13:39 Stiri

CFR Simeria își continuă nestingherită seria de invincibilitate în campionat unde nu a mai pierdut un joc de mai bine de o lună! Ma i exact, „feroviarii” sunt neînvinși de 42 de zile, adică de șase jocuri la rând perioadă în care a strâns o remiză și cinci victorii! Ultimul succes, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, cu Național Sebiș gol Lintaru care a reluat din cinci metri mingea ricoașată la el din blocajul inițial al fundașilor arădeni la șutul lui Pepenar (69′).

În rest jocul a fost unul de o slabă factură tehnico-tactică, cu puține faze la ambele porți. Ratarea meciului a fost irosită de echipa oaspete în finalul primei reprize: din 10 metri Gavrilaș a trimis cu latul mingea în bara transversală (41′).

Din minutul 54 Sebișul a evoluat în inferioritate numerică după ce Burlacu a fost avertizat cu al doilea cartonaș galben, pentru un fault stupid la mijlocul terenului. Primul avertisment îl luase în debutul meciului, după ce aruncase în margine fanionul de la colțul terenului, pe motiv că îl încurcase la o fază… Duel a fost și în tribună de unde, ambele grupări, au fost încurajate de câte o mică galerie.

Ultima dată când CFR Simeria a părăsit terenul învinsă s-a întâmplat pe 9 septembrie, în deplasare, în etapa a IV-a pe terenul lui FC Timișoara II, scor 1-2.

CFR Simeria 1 (0)
Dragotă – Vîrtan, A. Stroia, Buta, Ungureanu (93′ Păduraru) – Găceanu, Vișan (cpt.), Pepenar, Făgărășanu (94′ Șoit) – Lintaru (83′ Chelariu), D. Dăscălescu (69′ Suciu)
Antrenor: Marius Opric.

Național Sebiș 0 (0)
Merșca – Feieș (83′ Ember), Viderok, Burlacu, Lung (cpt.) – D. Inde, Leucuța (86′ Țurcă), Necșulescu (69′ Cornea), Gavrilaș – Francescu, Fl. Băd (81′ Ivancea).
Antrenor: Dan Cuedan.

A marcat: Raul Lintaru (69′)
Eliminat: Burlacu (54′- două „galbene”).
Arbitru: Cosmin Corocan (Reșița). Asistenți: Andrei Călușeru (Reșița) și Nicolae Radu (Anina).
Stadion: „CFR-Marmosim”. Spectatori: 150.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Tarian Manu (Glasul Hunedoarei)

24 Oct. 2011, 13:39 Stiri
Pe aceeași temă