Victorie cu iz de revanșă

10 Oct. 2011, 12:37 Stiri
Victorie cu** iz de revanșă

În urmă cu câteva luni, fostul internațional Vali Bădoi bătea palma cu antrenorul Cornel Nica și cu președintele Mihai Ionescu parafând verbal o înțelegere pentru un transfer la Turris Turnu Măgurele. La puțin timp după, echipa turneană pleca în cantonamentul de pregătire de la Bușteni, dar fără Bădoi care nu avea să mai răspundă la apelurile oficialilor din Turnu Măgurele. Acesta rămăsese la Domnești urmând să joace în continuare la echipa de la marginea Bucureștiului.

Turnenii s-au prezentat la Domnești părând o echipă destul de zdruncinată în urma evenimentelor din partida cu Buftea și cu absențe notabile în lot (Petcu, Zanfir, Alexandru). Cu toate acestea, jucătorii lui Nica au intrat pe teren deciși să intre în posesia celor trei puncte puse în joc, chiar dacă în fața lor se afla și cel care ar fi trebuit să le fie coechipier. Turris a controlat jocul, a construit cu migală, n-a mai ratat cu seninătate ocaziile avute, iar Turcu (foto) s-a arătat a fi omul potrivit, la locul potrivit.

„N-a fost o revanșă față de Bădoi. Faptul că n-a mai răspuns la telefon să ne spună că nu mai vine la noi, e problema lui și e doar una de caracter. Dar, văzând cum a jucat în acest meci, chiar nu îl regretăm!”, Mihai Ionescu (președinte Turris)

Viitorul Domnești – Turris Turnu Măgurele 0-2 (0-1)
A marcat: Turcu (40, 60)
Arbitri: Georgian Ionescu-Andrei Simonis, Dorin Radu

Viitorul: Dezmirean – Popică, Voicu, Coadă, Duca – Nicolescu, Bădoi, Mihală, Gheorghe (Latu 76) – Păuna, Alexandru (Niculae 58)
Antrenor: Florentin Rădulescu
Turris: Neagu – Mușat, Ardeleanu, C.Mihai, Mocanu – Alexandru (Zoicaș 88), Dinu, Chirilă, Radu (Belu 89) – Mincu (Nedelcu 66), Turcu (Giugiumică 78)
Antrenor: Cornel Nica

Articol scris de Raul MIHAI

10 Oct. 2011, 12:37 Stiri
Pe aceeași temă